Ugye nem csak én vagyok így a pici mozgásával?
Figyelt kérdés
a pici nagyon-nagyon sokat mocorog,mostanában viszont nem csak elől rugdos hanem hátul és lent is,és nem érzem valami kellemesnek..néha az izmaimba is belenyilal egy picit,ha oda rúg egy hatalmasat..ilyenkor simogatni kell vagy mit tegyek?2009. jún. 21. 17:20
1/4 anonim válasza:
Megpróbálhatod,de ha úgy fekszik hogy pont ott ér el,akkor mindenképp ott fog rugdosni.Ez így van sajna.
2/4 anonim válasza:
Én ilyenkor mindig pozitúrát váltok, megfordulok, felállok, felülök vagy ha semmi se segít és nagyon kellemetlen, akkor négykézlábra állok , olyankor több helye lesz vhogy és nem egy helyen rugdos olyan kellemetlenül.
Nálunk a simizés nem használt :) Sőt, attól csak élénkebben rugdolászik, forog stb.
3/4 anonim válasza:
Sziasztok simogatni tilos a pocakot ,mert méh összehúzodást csinál és a picinek az nem jó és még aktívabb lesz utánna!
Nekem at orvosom mondta ,hogy nem szabad simogatni!!
4/4 A kérdező kommentje:
én nem értek ezzel egyet...annyi mindent mondanak újonnan mostanában az orvosok...minket simogattak amikor még anya hasában voltunk,meg őket is,meg mindenkit mielőtt ezt kitalálták..és láss csodát semmi bajunk nincs...és még késtem is...
2009. jún. 23. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!