Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a második szülés...

Igaz, hogy a második szülés könnyebb mint az első? Írnátok tapasztalatokat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 12:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Első 10 óra szép szülés. Második 4 óra ,de sokkal jobban fájt. Harmadik 12 óra és olyan mint az első.
2012. ápr. 23. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:

1. 4 óra,abszolút problémamentes,könnyű szülés

2. 3 óra,szintén semmi gond nem volt,nem volt szükség gátmetszésre sem

3.remélem ez is hasonlóan könnyű lesz(a 17. hétben vagyok)

2012. ápr. 23. 14:14
 13/16 anonim ***** válasza:

1. bébimnél magzatvíz elfolyt, fájások csak órákkal később indultak be, aztán leálltak, 12 óra EDA és oxitocin, egy beilleszkedni nem akaró baba, senkinek nem kívánom. A tolófájásokból meg nem is éreztem semmit, a doki és a szülésznő mondta, hogy mikor mit csináljak, érdekes volt.

2. bébimnél az egészre sokkal szívesebben emlékszem vissza. Nála ctg-n már mutatkoztak fájások, még nem igazán éreztem semmit. 4 óra elteltével burkot repesztettek, utána fájt rendesen, de megint abbamaradt minden, mint az elsőnél. Annyival volt könnyebb a dolog, hogy már tudtam mire számítsak, és azt is tudtam, hogy mit nem szeretnék még egyszer átélni. Ezért méhszáj lazító szurit kaptam meg szintén oxit. Utána volt egy pokoli fél óra, aztán jött az érzés, hogy a kicsi bizony elindult, és ha akarnám se tudnám visszatartani, innentől pedig negyed óra sem volt az egész.

Biztos vagyok benne, hogy a 2. semmivel se lett volna könnyebb, ha a kérésemre nem gyorsítják meg egy picit az egészet, úgyhogy jól jött a tapasztalat.

2012. ápr. 23. 14:27
 14/16 anonim ***** válasza:
A második szülésem egy csodálatos élmény volt az elsőhöz képest, pedig jóval nagyobb volt a második fiam.
2012. ápr. 23. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2012. ápr. 23. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Statszitikailag a 2. szülés a legkönnyebb!!!

Én háromszor szültem, az első 3.5óra, és volt oxytocin, onnantól nagyon fájt- és gátmetszés is volt.

Második nagyon gyors, alig fájt- gátmetszés infúzió nélkül, alig egy óra volt az egész.

Harmadik mégkevésbé fájt mint a második, csak kicsit tovább tartott. Kb másfél óra. Itt sem volt infúzió és gátmetszés.

Könnyű szülést neked!!

2012. ápr. 23. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!