Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti meddig szedtétek/szeditek...

Ti meddig szedtétek/szeditek a terhes vitamint?

Figyelt kérdés
Elevit és Magne b6 meddig kell szedjem? A magne b6-ot 30.hétig be kell fejezni a szedését azt tudtam
2012. ápr. 23. 07:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Végig szedtem és a szoptatás alatt is az elevitet folsavat nem szedtem pluszba.

Magnézium 500 mg osat szedtem napi 2* 500 mg ot..végig 37.hétig utánna megszületett..én ha nem szedtem a magnéziumot nem éreztem jól magam görcsölt még a lábam is...Sztem nem kell befejezni a szedését...de kérdezd meg a dokit mit mond..nekem mondta hogy szedjem nyugottan mert tévhit hogy nem érzem majd ha szülök fájdalmat...és igaza volt tudtam mikor kell szülnöm mivel elfolyt a magzatviz és fájt is...igaz oxit kaptam...de gyors szülés volt...:-))

2012. ápr. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!