Várandósan miket lehet enni "egészséges nasiként"?
Sziasztok, én is próbálok, azért odafigyelni a helyes táplálkozásra, ha megéhezem főétkezéseken kívül szívesen fogyasztom a gyümölcsöket (alma, narancs, banán stb..). De belepusztulnék, ha bemegyek egy boltba bevásárolni, és nem vennék magamnek egy kis csokit. 20 hetesen, eddig csak 2kg jött fel, de még mindig nem értem el az eredeti testsullyom, mert 4kg fogytam a reggeli rosszullétek miatt.
Sztem néha egy kis csoki, joghurt az nem árt.
tényleg köszi az "édes" ajánlatokat, de komolyan nem vagyok édesszájú és most a várandósság alatt is nekem bőven elég egyszer egy héten valami szelet süti napközben..csoki meg soha életemben nem volt számomra egy központi elem, gyerekkoromban is rendszeresen meghagytam a húgom ette meg.. de sztem amennyit ti esztek az valóban simán belefér, azt nyomhatjátok nyugodtan!:)
én sajnos elég sokat pihentem, "feküdtem" az első időkben, mert túl sok mozgást nem javasolt a dokim és nagyon fáradékony is voltam..ezért arra azért figyelni próbálok, hogy ehhez mértű kalóriamennyiséget is vigyek be..:) mostmár nyomom végre a végtelen köröket a városba és az nagyon jól is esik!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!