Ugye egészséges lesz?
Nem kell "hülyeségeket" össze olvasgatni és nem fog ezen járni az agyad!
Tessék szépen boldognak lenni és örülni a kicsi érkezésének.
Nézelődni, aktívan pihenni, vásárolgatni, tervezni.
Ha bebeszéled magadnak a problémákat, akkor meg is történnek.
Nem minden gyermek lesz beteg, hál' istennek a fejlett orvostudománynak hála hamar kiszűrhetőek a rendellenességek és minden olyan tényezők, amik a gyermek és szülők életét befolyásolják.
A szülő(k) kora is befolyásolja a gyermek egészségét, de minél idősebb egy szülő, annál több vizsgálaton esik át terhesség alatt.
Kedves utolsó. Azért ez nem így van teljesen. Az esetek többségében a legtöbb első terhesség vetéléssel végződik. Csak van olyan akinél olyan hamar ,hogyha nem csinál tesztet előtte akkor észre se veszi.
Kedves kérdező. Nekem is volt 2 éve a 6 hétben egy spontán vetélésem. Annyira megviselt,hogy másfél év kellett mire megint készen álltam erre.
Most 11 hetes vagyok és eddig minden rendben! Sőt .... nem vagyok rosszullétektől szenvedő kismama. :) Már a pocim is látszódik :)
Ne aggódj! Gondolkodj pozitívan ! Minden rendben lesz! Ne ezen agyalj,mert igen bármikor történhet bármi a babáddal. Lehet egy hét múlva, lehet 4 hónap múlva, lehet a szülésnél, vagy csecsemőkorban,vagy kisgyerekkorban .... ezt nem tudhatod és nem igazán tudod befolyásolni. De az tuti ,hogyha erre gondolsz akkor az megkeseríti az életed. Inkább gondolj szépre és élvezd a babavárást,hiszen nem mindennapos dolog :) Nálam pl.egy babát tervezünk csak,úgyhogy lehet ez az első és az utolsó,hogy ezt megélhetem.
Boldog,egészséges babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!