Lett ilyen eredmények után egészséges babád?
Figyelt kérdés
12.hetin 3,3 tarkóredő.16 hét amniocentézis elötti uh-on sziv és vese probléma látszik. A kombináltam negativ lett de 1:480 tehát nem a legjobb.Orcsontja van. Most 3hét múlva jön meg az amnio eredménye +megyek magzati szivultrahangra. Nagyon félek!2012. márc. 20. 19:54
1/36 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem.
2/36 A kérdező kommentje:
Ennél jobban már nem is tudnék elkeseredni. Hihetetlen ez az egész,itt mozog a pocimban. De a dokik azt mondták hogy várjuk meg az eredményt és addig se adjam fel.. Bár jó történne.
2012. márc. 20. 20:07
3/36 anonim válasza:
Én elmennék egy 4D ultrahangra,egy jó dokihoz.. A vese illetve szív probléma mi? Attól sok függ.
4/36 A kérdező kommentje:
A vese és a sziv probléma még nem bizonyitott csak gyanú. Azt mondtták,hogy az amnio eredménye és a szivultrahang eredménye ha jó akkor egészséges,most ezekre az eredményekre várok..
2012. márc. 20. 20:11
5/36 anonim válasza:
Én imádkozom értetek, ne add fel!!
6/36 anonim válasza:
Én is nagyon-nagyon szorítok nektek!
7/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Már van egészséges kisfiam és ez az egész olyan felfoghtatlan,én a mai napig megvoltam győződve,hogy tuti minden rendben és a szúrás csak biztonsági plussz. Most pedig nagyon félek és várom az eredményt.
2012. márc. 20. 20:15
8/36 anonim válasza:
Én is szorítok érted, de szerintem sajnos ne számíts semmi jóra...
9/36 anonim válasza:
Szia, az én kisfiamnak 2,9 mm volt a nyakiredője. Első kockázati eredmény 1:1100, a második a 16.héten(kombinált teszt) már 1:4700 hoz. Mára már lassan 2 éves egészséges kisfiu. Nálunk más szervi probléma nem volt. Mást nem tudsz, csak kivárni aza eredményt, ami tudom borzalmasan hosszú időnek tűnik, és minden nap fájdalmas...de tényleg nem tudsz mást csinálni, csak várni. Megértelek, én is a poklot járatam meg, amíg nem jöttek meg aza eredmények. ÉS az szülés végéig bennem volt a félsz. Kitartás, majd írd meg mi lett az eredmény. Szurkolok, hogy minden rendbe legyen.
10/36 A kérdező kommentje:
Az orvosok azt mondták,hogy ne adjam fel.. Az országban a legjobb Hajdu Krisztina csinálta a szúrást és nem bizakodott,DE nem is mondott le a babáról. Most vhogy a kettő közt vagyok,nem tudom hgy mit higyek,arra se gondolhatok,hogy beteg meg arra se hogy egészséges igy már azt se tudom,hogy mit gondoljak...
2012. márc. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!