Lett ilyen eredmények után egészséges babád?
Én is nagyon szorítok, az én környezetemben volt akinek azt mondták hogy az eredmények alapján abszolút nem ajánlják, hogy megtartsa, nyitott gerinc stb. és ma már 13 éves makk egészséges nagylány :)
18 hkm
Kedves válaszolók!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Azóta megtudtam az orvosomtól,hogy a szivgyanú ha igaz is,attól nem kell félnem mert olyan dolog amivel rendesen együtt lehet élni. A vesetágulat ha van szintén az mondta,hogy gyakori és még ez sem biztos. Szóval az amnio eredménye és a szivultrahang továbbra is ami a döntő. Azt mondta ő is,hogy NE MONDJAK LE a babámról.még van esélyünk!!
Barátnőm babájának is 3 körüli volt a tarkóredő, el is akarták vetetni, nem tették és egészséges lett a baba.
Nekem tavalyelőtt 1:130-hoz jött ki, hogy gond van, amnió kimutatta, hogy egészséges.
Kivánom, hogy minden rendben legyen!
Nálatok nincs olyan, hogy ha megfizeted akkor pár nap alatt van eredmény? Borzasztó a 3 hét várakozás!
24 százalékos! Felfogta a kérdező a véleményed, nem kell többször leirnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!