Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lett ilyen eredmények után...

Lett ilyen eredmények után egészséges babád?

Figyelt kérdés
12.hetin 3,3 tarkóredő.16 hét amniocentézis elötti uh-on sziv és vese probléma látszik. A kombináltam negativ lett de 1:480 tehát nem a legjobb.Orcsontja van. Most 3hét múlva jön meg az amnio eredménye +megyek magzati szivultrahangra. Nagyon félek!
2012. márc. 20. 19:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Ne add fel nagyon szoritok!!!nem lesz baj!!!
2012. márc. 21. 07:27
 22/36 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szorítok, az én környezetemben volt akinek azt mondták hogy az eredmények alapján abszolút nem ajánlják, hogy megtartsa, nyitott gerinc stb. és ma már 13 éves makk egészséges nagylány :)

18 hkm

2012. márc. 21. 07:51
 23/36 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Azóta megtudtam az orvosomtól,hogy a szivgyanú ha igaz is,attól nem kell félnem mert olyan dolog amivel rendesen együtt lehet élni. A vesetágulat ha van szintén az mondta,hogy gyakori és még ez sem biztos. Szóval az amnio eredménye és a szivultrahang továbbra is ami a döntő. Azt mondta ő is,hogy NE MONDJAK LE a babámról.még van esélyünk!!

2012. márc. 21. 10:30
 24/36 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul aludtam és talán még életemben nem voltam ilyen nehéz helyzetben, a kisfiam és a férjem tartja bennem a lelket és Ti akik itt leirtátok a biztatást és a tapasztalatokat.KÖSZÖNÖM nektek!! Természetesen továbbra is beszámolok,hogy mik a fejlemények.
2012. márc. 21. 10:32
 25/36 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elmenni 4D-re?
2012. márc. 21. 13:25
 26/36 A kérdező kommentje:
Itt a 4D nem sokat segit,hiszen a magatvizvizsgálat fogja egyértelműen kimondani,hogy beteg-e vagy sem.
2012. márc. 21. 13:42
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm babájának is 3 körüli volt a tarkóredő, el is akarták vetetni, nem tették és egészséges lett a baba.

Nekem tavalyelőtt 1:130-hoz jött ki, hogy gond van, amnió kimutatta, hogy egészséges.

Kivánom, hogy minden rendben legyen!

Nálatok nincs olyan, hogy ha megfizeted akkor pár nap alatt van eredmény? Borzasztó a 3 hét várakozás!

24 százalékos! Felfogta a kérdező a véleményed, nem kell többször leirnod!

2012. márc. 21. 14:07
 28/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Köszönöm,hogy irtál! Nálunk 3hét az eredmény a Máv kórházban,de + egy fiólát elküldtek az istenhegyre az meglesz 1héten belül,de az csak előeredmény.Ha az jó akkor van remény ha nem jó akkkor a továbbbi viszgálatok már feleslegesek! Nagyon próbálok bizni abban hogy jó lesz.. Várom defélek is attól a telefonhivástól..
2012. márc. 21. 14:16
 29/36 anonim ***** válasza:
Drukkolok!!!!
2012. márc. 24. 14:13
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedvességet! Nehéz leirni de beteg lett a baba,holnap fekszem be a kórházba terhesség megszakitásra.Nagyon félek,de remélem minden rendben lesz és idővel kapok az élettől egy egészséges kistesót a fiam mellé.
2012. márc. 25. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!