Egészséges? Nem lesz így baj?
Figyelt kérdés
2 hét múlva van csak időpontom a nőgyógyásznál,de addigra már a 15-ik hétben leszek..eddig nem voltam mert most költözöm haza angliából és a munkám sem engedte,de nagyon tartok attól,hogy mivel nem látott orvos pont ezért valami baj lehet..volt valaki így?2012. márc. 7. 19:43
1/4 anonim válasza:
Ez aranyos!
Miért lenne attól baj,hogy nem látott doki?
Ha baj van, sajnos akkor baj van!
De nincs!
Nyugi, minden rendben lesz!
2/4 anonim válasza:
Attól, hogy orvos nem látott, még nem jelenti az, hogy beteg lehet a pici. Egy fontosabb vizsgálat maradt ki, a 12. héten, később, azt hiszem a 18 héten pótolható. Ez a kromoszóma vizsgálat, a pici nyaki redőjét nézik, és az ülőmagasságát, azt hiszem. Nem szabad rosszra gondolni, az a babának se jó. Egyébként, ha más baj lenne, éreznéd: Fertőzés, rendellenes folyás, görcsök stb.Nyugi. Minden rendbe lesz.
3/4 anonim válasza:
Ha az megnyugtatna, menj el és végeztess el a nőgyógyászodtól függetlenül egy kombinált tesztet, azt valszeg úgysem a dokid csinálná, mert azt nem fizeti az állam. Ennek épp a 12-14. hétben van az ideje. Aztán majd ennek birtokában találkozol a dokiddal és a továbbiakat vele folytatod. Keress rá a neten a "kombinált teszt" kifejezésre és millió helyet fogszu találni, ahol ezt megcsináltathatod. Én annak ellnére is megcsináltam, hogy a saját dokim is látott előtte, sőt ő javasolta.
4/4 anonim válasza:
Utolsó vagyok: keress olyan helyet, ahol hamar tudnak fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!