Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 éve dohányzom, most 6...

11 éve dohányzom, most 6 hetes babás vagyok. Fele annyit szívok mint eddig és 1-2 hét alatt tervezem, hogy teljesen leteszem a cigit. Addig nem okozok nagy kárt a babának? Sajnos nem vagyok még rosszul a cigitől.

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 17:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Gondolj arra, hogy minden szál cigarettát, amit elszívsz, valójában nem egyedül szívod el, hanem ketten szívjátok el. És szerinted a babád ezt akarja? A babád szerinted bagóra vágyik? Legyen benned annyi felelősségtudat, hogy most azonnal leteszed azt a qurva cigarettát. Az egy dolog, hogy magadat mérgezed, de ha már terhes vagy, akkor felelősséggel tartozol a kicsinek, és legalább őt ne mérgezd addig amíg várandós vagy, és addig sem, amíg szoptatsz. Véleményem szerint, ha idáig kibírod, akkor utána meg már teljesen felesleges visszaszokni rá. Csúnya dolog a cigaretta, nem mutatnál vele példát a gyerekednek, most meg csak mérgezed vele. Ne tedd.
2009. jún. 20. 19:15
 12/30 anonim ***** válasza:
20%

Azt birom,hogy itt mindenki a pozitiv tesztnél rakta le a cigit,és persze utána okoskodik

Ezek szerint senkinél nem volt terve a baba,mindenhol becsuszott,ők biztos nem is ártotak,5-6 hét alatt,igaz?

Kedves kérdező,kárt okozol igyis ugyis,te döntésed,lehet beteg lesz a babád lehet nem!Én nekem nincs bajom,pedig anyum elég rendesen adta nekem annó....

2009. jún. 20. 19:24
 13/30 anonim ***** válasza:
71%
Nem rábeszélni akarlak a cigire,isten ments,de nekem annak idején a dokim mondta,hogy ha nehézkes a leszokás,akkor a megvonással járó stresszel sokkal többet ártok a babának,mintha szívom,de mértékkel!Nem sarlatán doki,egy nagyváros híres osztályvezető főorvosa.Én sajnos nem tudtam letenni,szégyellem is magam miatta,de ez van,viszont lenyomtam napi 4-5 szálra,azzal elvoltam,és teleettem magam ellensúlyozásképpen vitaminokkal,gyümölccsel,szerencsére majdnem 4 kilós babám lett,túlhordott is volt,nem hogy koraszülött,és mára 3 éves eleven egészséges csibész!Persze lekopogom,és nem vagyok büszke rá,de nekünk így jött össze,a stressz tényleg többet árt sajnos,mint a cigi,utánaolvastam a neten is,és érdeklődtem a témában annak idején.A legjobb,ha valaki le tudja tenni mellékhatások nélkül,és kérem,én kalapot is emelek előtte!!!!!
2009. jún. 20. 20:32
 14/30 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó: Én speciel a stresszből írtam a szakdolgozatomat is, úgyhogy ne akard már itt bemagyarázni senkinek, és főleg magadnak ne, hogy a stresszel többet ártottál volna! Mert ez nem igaz! Igaz, hogy az is ártalmas, de csak hosszú távon, míg a cigi azonnal. Nem értem, hogy voltál képes 4-5 szálat elszívni egy nap. Ennyit nem igaz, hogy nem lehet megtenni a gyerekünkért.
2009. jún. 20. 20:49
 15/30 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez nem az az oldal,ahol ítélkezünk más felett,én válaszoltam a kérdésére,neked meg semmi közöd az én életemhez,és nekem a doki mondta,de gondolom te még tőle is okosabb vagy.Szerinted egy megvonásos idegbetegség a befordulás nem ártott volna jobban?Örülj neki,hogy te nem szívod,és ennyi.
2009. jún. 20. 20:53
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Tessék, ezt olvasd el. És nem igaz, hogy többet ártasz a babának, ha nem szívod és emiatt feszült vagy. Akkor járj el jógázni, ahol megtanulhatod ellazítani magad. Nem te lennél az egyetlen.

De az biztos - és kövezzetek meg nyugodtan, ha nem tetszik - , hogy amikor én egy terhes nőt cigarettázni látok legszívesebben odamennék, és úgy jól istenesen szájba verném, hogy mégis mit képzelsz te magadról? Hát hülye vagy b.meg?

2009. jún. 20. 21:01
 17/30 anonim ***** válasza:
60%
Na a sok hülye bagós terhes asszony elkezdett lepontozgatni. Sorry, mi nem tehetünk arról, hogy nektek fontosabb leereszteni a füstöt a torkotokon, mint a gyereketek egészsége. később mi lesz? Inkább bagóra költötök, mint gyógyszerre? A terhes nők legaljai vagytok, nem érdemes rátok időt pazarolni. Az ilyennek felesleges gyereket szülnie.
2009. jún. 20. 21:17
 18/30 A kérdező kommentje:

Én mint kérdező senkit nem pontoztam le. Csak szerettem volna tisztázni.

Amúgy én mindenki megnyilvánulását köszönöm.

2009. jún. 20. 21:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam a 17.51 Sajnos másképp nem megy, csak drasztikus hangnemben, keményen, ne haragudj. Tudom, hogy nehéz, nekem most van 4 hete, hogy nem dohányzom. Pedig én gyereket sem várok(férfi lévén) csak már megundorodtam tőle és sokszor szúrt a szívem és rossz volt a vérkeringésem. A vérben folyik szépen a méreg mindenfelé. Nem kell.
2009. jún. 20. 21:28
 20/30 A kérdező kommentje:
Hatásos volt minden ami elhangzott itt és a link is amit valaki feltett. Nem szeretném hogy elmenjen a baba 2és fél éve várok rá. Mostantól kezdve hivatalosan is nem dohányzom.
2009. jún. 20. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!