11 éve dohányzom, most 6 hetes babás vagyok. Fele annyit szívok mint eddig és 1-2 hét alatt tervezem, hogy teljesen leteszem a cigit. Addig nem okozok nagy kárt a babának? Sajnos nem vagyok még rosszul a cigitől.
Azt birom,hogy itt mindenki a pozitiv tesztnél rakta le a cigit,és persze utána okoskodik
Ezek szerint senkinél nem volt terve a baba,mindenhol becsuszott,ők biztos nem is ártotak,5-6 hét alatt,igaz?
Kedves kérdező,kárt okozol igyis ugyis,te döntésed,lehet beteg lesz a babád lehet nem!Én nekem nincs bajom,pedig anyum elég rendesen adta nekem annó....
Tessék, ezt olvasd el. És nem igaz, hogy többet ártasz a babának, ha nem szívod és emiatt feszült vagy. Akkor járj el jógázni, ahol megtanulhatod ellazítani magad. Nem te lennél az egyetlen.
De az biztos - és kövezzetek meg nyugodtan, ha nem tetszik - , hogy amikor én egy terhes nőt cigarettázni látok legszívesebben odamennék, és úgy jól istenesen szájba verném, hogy mégis mit képzelsz te magadról? Hát hülye vagy b.meg?
Én mint kérdező senkit nem pontoztam le. Csak szerettem volna tisztázni.
Amúgy én mindenki megnyilvánulását köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!