Olcsóbb terhesvitaminok, drágább terhesvitaminok kontra "összerakott" vitamonok?
Figyelt kérdés
A terhesvitaminok fontos szempontja az összetevők mennyiségén van? Tehát ha nem konkrét terhesvitamint (Elevit, Gravida) szedek, hanem külön megveszem a folsav, magnézium,b-vitamin, c-vitamin tablettákat vagy étrendkiegészítőket, ez is megfelelő? Mindegy, hogy mi a márkanév, csak a dobozon szereplő arányokat nézzem? Vagy szükséges, hogy a konkrét terhesvitaminokat szedjem,melyben minden egyben van?2012. ápr. 19. 06:34
11/12 A kérdező kommentje:
Értem. Oké, meggyőztetek, kipróbálom a gravidát.
De azzal nem értek egyet, hogy drágább külön külöön.
Én szedtem b-komplexet amiben+folsav is van (pont annyi, mint amennyit a terheseknek javasolnak) aztán szedtem még kalcium tablettát, ebből 2-t egy nap,és végül magnéziumot amiben C vitamin is van. Ezeket tartottam a legfontosabbnak. Összesen 1200 ft-ot fizettem.
2012. ápr. 20. 06:24
12/12 anonim válasza:
A Gravida tartalmazza az alábbi vitaminokat:
A, B1, B2, B3, B5, B6, B12,H, C, D3, E, K1
Valamint: bétakarotin, folsav, kalcium, foszfor,magnézium, cink, vas, mangán, réz, jód, molibdén, króm, szelén
Na szóval ha ezeket mind külön kéne megvenned, az több lenne, mint 1200 Ft.
Egyébként a Gravida szerintem nem drága, viszont a legösszetettebb vitamin kismamáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!