Szörnyen érzem magam?
tiszta h.ülye vagyok.aggódom mert teegnap fájdogált a hasam és mivel így is meg van rövidülve a méhnyakam állandóan azon jár az agyam nehogy beinduljon a szülés.de nem volt vészes a hasfájás a magne b6-tól jobb is lett.még csak 27 hetes vagyok.
sokat kéne feküdnöm,de van egy 3 éves kislányom aki székrekedéses és ma egy csomót küszködtem vele mire kakilt,múlthét óta.apuka dolgozik külföldön.anyós ha nem mondom nem segít,magától nem venne észre dolgokat. a szüleim amiben tudnak segítenek de ők is dolgoznak és nem is lakunk egy házban.
nagyon nehéz,most teljesen mélyponton vagyok.segítsetek összeszedni magam.
Kislányodnak adj joghurtot, az enyhíti a székrekedést.
Ha stresszelsz, akkor lehetnek ilyen fájdalmaid. Viszont az is lehet, hogy mocorog.
A Magne B6 azért segít, mert magas a magnéziumtartalma, és nagy része felszívódik. Az utolsó pár hétben a nőgyógyászok ajánlják a magnézium nagyobb mennyiségű bevitelét.
köszönöm a válaszokat!próbálok nem idegeskedni,csak néha nehéz.
sajnos joghurtot nem ehet a lányom mert tejfehérje érzékeny. :(
az a fura hogy a párom itthon volt több mint egy hétig és semmi bajom nem volt.
szia 27 hetes km vagyok egy 3 éves kisfiúval, aki most elég hasmenős, és apa a héten vidéken dolgozik
a szitu hasonló :D
mi is megállás nélkül pörgünk, ráadásul ebben a szar időben ,még játszóterezni se nagyon tudunk
egy kis aszalt szilvát etess vele, hátha az meghajtja kicsit
kitartás, ne aggódj, attól úgysem lesz jobb
mi most vetettük be a gyurmát ,festéket ilyesmit, asztalra újságpapír, koszolható ruhát rá és hagy csinálja
vagy süssetek együtt valamit,
vagy olvassatok az ágyban együtt, nézzetek fényképeket
mi ma megnéztük a vuk-ot és utána beszélgettünk róla,
én ettől a szar időtől tök kész vagyok, tök szívesen aludnék egész nap , de nem lehet ,, negyed 7 kor kelés
most meg jól bevacsoráztam és nem tudok aludni...
na a lényeg kitartás!!!!4
sok erőt neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!