Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lanyok nem unjatok meg az...

Lanyok nem unjatok meg az ilyen kerdeseket hogy lehetek e terhes? Minden nap legalabb egyszer vagy ketszer valaki kiirja?! Csinaljatok tesztet es megtudjatok

Figyelt kérdés
2012. ápr. 18. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Én is unom már! Azt sem értem, hogy mivel jobb, ha kiírják ide a kérdést és kapnak kb 10 biztató választ, aztán meg megcsinálja a tesztet és nem sikerül!? Én ezért szoktam ilyenkor azt írni, hogy vegyen tesztet, menjen orvoshoz, mert ezt mi úgysem tudjuk megmondani, fölöslegesen minek biztassam szegényt, utána meg ha esetleg csalódik, az sem jobb!

Az olyanokat bírom, akik 2-3 napja szexeltek és lehetnek e terhesek! Az ilyenen már csak röhögök, azért ha babát szeretne legalább tisztában lehetne a dolgokkal! :)

2012. ápr. 19. 07:11
 12/20 A kérdező kommentje:
pontosan,errol beszelek hogy kapnak egy par biztato valaszt bele elik magukat aztan a teszt meg negativ..
2012. ápr. 19. 09:54
 13/20 anonim ***** válasza:

Hát akkor neked meg egészségedre!

Remélem, sok olyan "hasznos" választ kapsz még te is, kedves kérdező, mint amit itt hasznosnak nyilvánítottál!

Neked is lehet még szükséged bíztatásra!

Szép napot.

2012. ápr. 19. 11:26
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó, magyarázd már meg, miért jó az neked, ha bíztatnak, aztán sokkal nagyobbat csalódsz? Itt senki nem lát beléd, nem tudhatják, hogy terhes vagy-e. Mondhatják azt, amit hallani szeretnél, de ez a tényeken még nem változtat.
2012. ápr. 19. 17:49
 15/20 anonim ***** válasza:

13. vagyok.

Köszi, nekem már nem kell bíztatás, 1 éves elmúlt a Babám. Viszont valahogy el tudom képzelni, hogy vannak olyan lányok, nők, akik a rengeteg csalódás, várakozás után minden fűszálba próbálnak kapaszkodni. Nem vagyunk egyformák.

De nem értem, mi azzal a problémája a kérdezőnek és bárkinek, ha ilyen jellegű kérdést ír ki valaki. Semmit nem kötelező elolvasni, semmire nem kötelező válaszolni.

Marhára unatkozhat az, aki számára ez olyan szörnyű problémát okoz, hogy még kérdést is ír ki ezzel kapcsolatban!

2012. ápr. 19. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Nem azzal van gond, ha valaki biztatást kér. Sokan úgy is kezdik, hogy elegük van az egészből és totál a padlón vannak, és most muszáj kiírniuk magukból. Akkor aztán összeszorul a szívem, mert baromira sajnálom őket, és lelkiismeret-furdalásom van, amiért nekem olyan hamar összejött.

De amikor olyat írnak, hogy két órája szexeltek, és még nem zárt a méhszájuk, akkor azt már soknak találom.

2012. ápr. 19. 22:42
 17/20 anonim válasza:
Én például ma tettem fel ezt a kérdést, és nem azért mert nagyon unatkozom! A doki se tudta 100% ra megmondani! hát miért ne kérdezhetném meg egy olyan oldalon mások véleményét aminek az a Címe hogy "gyakori kérések" ?
2012. máj. 8. 12:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Valószínűleg korán mentél orvoshoz. Az enyém azt mondta, hogy az elmaradt menstruáció napjától számított min. 1 hét, mire ő is lát valamit, akkor azt fogja megnézni, hogy jó helyen van-e a baba. Aztán a 8. heti ultrahangon voltam, és már volt szívhang.

Ilyenkor nem tudom, hogy az orvos ennyire szerencsétlen, vagy a pénzre megy, vagy a páciens idétlenkedik.

Ezzel nem akarok senkit sem megbántani, de azért gondoljuk végig, ha az orvos nem biztos valamiben, akkor mi, innen, honnan tudnánk a biztosat?

2012. máj. 8. 15:26
 19/20 A kérdező kommentje:
hat na ja pontosan
2012. máj. 8. 16:16
 20/20 anonim válasza:

13 napra rá voltam orvosnál! persze az ember nem megoldást, és a tökéletes választ várja, csak megkérdezi mások tapasztalatit véleményét! mert valaki felteszi ezt a kérdést, nem azt jelent hogy egy eszetlen, meggondolatlan, és felvilágosulatlan tini lány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akit meg bármilyen kérdés idegesít vagy zavar az ne olvassa el a kérdést!

2012. máj. 8. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!