Kérdés azoknak akiknek inkontineciájuk volt (van) ti hogyan csináljátok?
Szia Kedves Kérdező!
Én 30éves anyuka vagyok,most ismét állapotos...20évesen szültem először.Szerintem nem kortól függ, mer első babánál is a terhesség vége felé,sőt korábban is a magzat ugye nyomja a húgyhólyagot...ha tüsszentettem,vagy köhögtem,bárhol voltam éppen,bizony meg kellett azonnal állnom már inger esetén,hogy még tüsszentés-köhögés előtt szorosan összezárhassam vagy keresztbe fonjam a lábaim..másképp csurrant-cseppent..Ez sajnos ha megnézed neten,a terhes nők 50%-át érintő probléma...szülés után állítólag intimtorna segít, biztosan így van, de nekem nem segített...azóta is megállok ha tüsszentenék,nem érdekel ki mit szól(na)...Most ismét állapotosan 17.hetesen már "ösztönösen" figyelek erre,és elfogadtam a helyzetet.
Nem súlyos,tehát betét,stb nem kell,de ha Neked igen,akkor az kell és kész,esetleg intimtorna,orvos segíthet, de én nem nagyon hiszek már ezekben,mert egyrészt próbáltam,másrészt a probléma megvan ma is..
Bevallom,itthon a párommal már jót nevetünk ezen,ha látszik az arcomon,hogy tüsszentenék,majd gyorsan leülök,vagy állok,de összefonom magam elé a lábaim,sőőőt a jobb kezemmel a lábam közé "csapok"persze nem szó szerint, de hirtelen nyomó érzést,így sikerül megúszni,vagy elkésem,és kész....Persze könnyen mondom ezt,ha nyilvánosan sem érdekel ki-mit lát,hogyan védekezem,hogy ne történjen meg..hát szánalmas látvány lehetek az fix,de sem orvos,sem más nem tudott jobbat..
Utána fogok nézni,van-e valami extra diszkrét betét,mert a zizegés valóban kellemetlen,és azonnal megírom ide ha megtudok valamit.
Addig is sok kitartást kívánok Neked!
3000.- a patikában, 10-12 db.
Köszönöm a választ. Én már az első terhesség után csináltam intim tornát, nem sokat használt, majdnem 2 évig naponta csináltam ,semmi eredménnyel, miután abbahagytam rá nemsokára megszűntek a panaszok is. Az intim tornáról ennyi (Kegel).
Én azokra haragszok akik ilyen betéteket meg pelusokat gyártanak olyan nőknek akik rászorulnak. Nem értem hogy miért az olyan betétek meg pelusok miért zörögnek, ez szerintem nagyon zavaró még akkor is ha szinte láthatatlanok. Nemrég vettem egy csomag -pull ups-t (Tena) ami nem zörög, elég nedvszivó, 600 ml, othon kipróbáltam, másnap elmentem dolgozni és rájöttem hogy nagyon légáteresztő viszont a nacim átázott, hát majdnem meghaltam a szégyenemben........
Szia Kedves Kérdező!Ismét én írok:)Na ennyit az intimtornáról,nekem sem vált be:( Sajnos vagyunk ezzel így páran szerintem,csak erről kevés szó esik.
Gyanítom,hogy ezeket a betéteket nem Nők tervezték,olyan lehet,mint a szülőszoba...a végén több idegen férfi akar érteni minden kínodhoz,mint ahány Nő a szülészeten van összesen..hiszen őőők már csak tudják,átélték..:D:D
Orvos mondott ezzel kapcsolatosan valamit? Nem lehetséges,hogy valami ott ahol most a gond van,sérült előző szülésnél?:( Mert sajnos az is lehet,max nem mondják:(
Sajnálatos,nem találtam jobbat,mint amit Te használsz,pedig keresgéltem:( Szomorú,hogy ezeknek a betéteknek nagyon diszkrétnek kellene lenniük,mégis hangosak azt írod:( Így nem lehet diszkréten közlekedni.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!