Biztató szavakra van szükségem. Mással is volt ilyen?
Szerintem nyugodj meg...ha olyan a családi háttered ill. az anyagi, akkor nincs mitől tartanod! És igen, lehet hogy a terhesség miatt kicsit érzékenyebb vagy. Ülj le a pároddal és mond el a félelmeidet, hidd el hamar meg tud nyugtatni:) Boldog babavárást kívánok neked!
22hkm
szia! a lényeg, hogy ne ess kétségbe. nem szabad a rosszra gondolni. nekem van egy 3 éves kisfiam és bár még nem terveztük, de a sors úgy hozta, hogy mégis teherbe estem. az elején nagyon sok kérdés merült fel bennem, rengeteg negatív érzés, hogy talán két gyerekkel nem fogok bírni, vagy hogy a "nagy" féltékeny lesz a kicsire, hogy nem jut elég időm a fiamra, hogy a férjem már csak az anyahajót fogja látni bennem, a nő mélyen elveszik.. de így a 20. hétre ezek a gondolatok szertefoszlottak, hál' istennek. én világ életemben elég pesszimista ember voltam, sokat sírtam, szenvedtem, de most mégis úgy érzem, hogy kezdek kiegyensúlyozott lenni. csak gondolj arra, hogy mennyire szereted a kis porontyod, hogy már most nincs szíved elvetetni a kicsit, így bizonyára őt is megszeretted már. hidd el, szuper lesz két gyerkőccel, a párod is élvezni fogja a dupla apaságot. az meg hogy érzékeny vagy, szerintem teljesen normális :) sok erőt Neked és csak pozitívan!
boldog babavárást
Szia,nálam is hasonló volt a helyzet,nagyon szerettünk volna babát de amikor összejött teljesen pánikba estem,mindenféle buta gondolat jutott az eszembe pl.biztos jó e neki ha megszületik,ha véletlenül megint elvetélek akkor az is miattam van,biztos föl tudom e nevelni,mi van ha beteg lesz,hogy fogom bírni fizikailag,mi lesz ha komplikáció lesz szülénél stb...Szóval állandóan kattogott az agyam valamin de amikor megláttam őt az első uh-án onnantól már tudtam hogy minden rendben lesz és elmúlt szinte minden aggodalmam,persze természetes mértékben aggódtam utána is de már nem vittem túlzásba.Hidd el minden rendben lesz!!!!Gondolj vissza arra hogy milyen boldog voltál mikor a kislányod megszületett :-)nekem ez nagyon bejött.Boldog babavárást!
7 hetes kisfiú anyukája
Én a harmadik terhességem elején voltam Így!
Nem tudtam örülni,pedig a férjem majd kicsattant a boldogságtól(inkább Ő akarta)
Rosszul is voltam,gyenge is voltam a kisebbik gyerek még csak 24 hós.
A 12.-i Uh után amikor megmondták h egészséges kisfiú,attól a perctől fogva már örültem,de a rosszul léteim is akkorra múltak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!