Hogy csináltátok, mire figyeltetek oda, hogy csak 9-10-12 kg-ot híztatok a terhesség alatt?
Szia
Az elsőnél (2009) 9 kg-t híztam. Igazából ettem mindent,a mit megkívántam. Arra figyeltem csak, hogy mértékkel fogyasszak mindent.
Most a másodiknál (17 hetet betöltöttem) jelenleg minusz 4-5 kilónál tartok. nem hánytam, csak iszonyatos hányingerem volt kb 14. hétig, alig bírtam enni. Illetve a zöldséget és gyümölcsöt kívánom iszonyatosan.
Én azt hittem hízékony vagyok, erre nem.
Nem nagyon vigyáztam, tulajdonképpen ettem, amit megkívántam és 8 kiló jött fel (57 kilóra 65-re, nem volt túlsúlyom).
Sógornőm keveset evett, de nagyon vizesedett, így neki 22 kiló jött fel.
Szerintem ez alkati, genetikai kérdés is, és nem csak attól függ mit és mennyit eszel.
31. héten 10 kg plusznál tartok.
Ha szerencsém van, már csak pár kg jön fel, és a java lemegy a szülésnél. De lehet, hogy a szoptatás alatt felszedek jó pár kg-ot.
Ha Neked a szülésnél lemegy kb. 10 kg, és aztán szép lassan leadod a többit, akkor tulajdonképpen mind a ketten ugyanott leszünk.
Nekem az 5. hónapban jött fel hirtelen 4 kg, nemrég pedig hetekig étvágytalan voltam, ideges, és ment a hasam egy hétig.
Amúgy imádok enni, de előtte is meg kellett dolgoznom azért, hogy hízzak egy kicsit, mert már nagyon vékony voltam, pedig sokkal jobban szeretnék egy kicsit húsosabb lenni, mert szerintem az sokkal szexisebb, mint ez a gebeség, amit néha produkáltam.
És, akkor mi van, ha 25 kg-ot híztál?! Majd, ha elkezd járni a gyerek, futhatsz utána, és akkor jól lemennek ezek a plusz kilók. ; )
Tuti alkat függő, mert én azt ettem, amit megkívántam... Az első terhességem végén pl minden nap ennem kellett kakaóscsigát, mert meg voltam veszve érte... :D 7,5 kilót híztam és vizesedtem is..
Most talán lehet több fog feljönni, (de azért remélem nem), most sem figyelek arra mit eszem 32 hetes vagyok és 4.5 kilót híztam. Minden nap eszem édességet, mert most is úgy érzem szükségem van rá... :D
Bocsi...ez vicces, szóval a cukros üdítőket abszolút nem ittam!! :)
Nem szeltem az üdítőt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!