Terhesség alatt milyen ingyenes tanfolyamot, képzést lehet elvégezni? Ti mit csináltatok a 9hónap alatt?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mit kezdhetnék ez idő alatt, nem szeretném eltengetni, valamit akarok kezdeni ami hasznos.2012. febr. 28. 21:20
2/7 anonim válasza:
Szintén dolgoztam.Az első,a 2.,és most,a 3. alatt is.Különben már a munkanélkülieknek se nagyon vannak ingyenes képzések.
3/7 anonim válasza:
Én itthon vagyok veszélyeztetett terhesként és hát csinálom a háztartást. Mindenhol nagytakarítás, élvezem h megtehetem h jön a pici akkor úgy sem lesz ilyesmire időm és energiám :)
4/7 anonim válasza:
Miért nem dolgozol? Mert, ha tanfolyamra járnál, akkor dolgozhatsz is, nem?
Én dolgozok, amíg birom, aztán rápihenek, szülés után úgyse lehet. Meg lesz mit csinálni otthon is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Dolgoznék én, de nem vesznek fel sehova, 8általánosom van, most végzem az érettségit estin, ezért gondoltam tanfolyamra, és utána lehet h könnyebben találnék munkát.
2012. febr. 29. 09:14
6/7 Szilvi01 válasza:
én elkezdtem egy új nyelvet tanulni.Nyelviskolába jártam 4 hónapig:)
7/7 anonim válasza:
Elméletileg 21 éves korodig az első okj ingyen van, bár az nappali és 2 év.Legalábbis én úgy tudom, de lehet hogy ezt is megváltoztatták.Érdemes lenne utána érdeklődnöd.De vannak Pesten olyan sulik, ahol 3-4 hónap alatt letehetsz egy szakmát, 30-40-50 ezer körülik voltak amiket nézegettem, virágkötő, bolti eladó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!