Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ELO - csecsemőápolás és...

ELO - csecsemőápolás és gondozás? Nem tudom eldönteni. Ti csináltatok valamilyen ELO tanfolyamot?

Figyelt kérdés
Igaz nagyon vonzó, meg van egy fél éves kisfiam is. Azért vonzó, mert nem kell bejárkálnom. Igaz másfél éves képzés itthon, havi egyszer kapom a leckéket. Nekem az is fontos, hogy egyszerre nem nagy kiadás, mint más OKJ-s képzés. Csak gyanús, hogy a jelentkezési feltételnél nem kell előismeret. Ti csinálnátok? Vélemények?
2012. jan. 21. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Én a kereskedő boltvezetőt csináltam,igaz már három éve.

A tananyag tényleg jó volt, és kényelmesen tanulható,de a bibi vizsga előtt jött.

Csak úgy vizsgázhattam , hogy előtte fél évig minden szombaton menni kellett suliba,és ott áttanultunk mindent,és ott olyanok is voltak, akik csak oda jelentkeztek, és nem ELOztak előtte.

Szóval ismeretanyagnak jó volt, de én így mégis pénzkidobásnak éreztem.

Szóval ennek érdeklődj esetleg utána,hogy a csecsemőápolásnál ez hogy megy?Vagy akarsz e egyáltalán vizsgázni belőle?

2012. jan. 21. 14:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen szeretnék vizsgázni. Pestre kéne feljárnom?:O
2012. jan. 21. 14:39
 3/7 A kérdező kommentje:
[link] Előbb ez elmaradt:)
2012. jan. 21. 14:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Jah igen, és ha gyes-en vagyok az számít, mert valahol, akkor olcsóbb a képzés 10%-kal.
2012. jan. 21. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Nézelődtem az oldalon amit linkeltél.

Na most nekem azért kellett órákra járni, mert OKJ-s végzettséget adott a vizsga után. De én most úgy láttam, hogy ez a csecsemőápolás nem szerepel a "Bizonyítványok" címszó alatt,tehát szerintem ebből nincs vizsga. Csak azt írja, hogy egy igazolást kapsz róla, hogy ezt levelezőn elvégezted. Tehát ezzel elhelyezkedni utána nem tudsz.Ez csak egy ún. hobby tanfolyam, ahol kapsz egy ismeretanyagot,sok új információt,aminek a nagy részét biztosan hasznosítani is tudod,a kisfiad mellett,de hivatalos bizit erről nem kapsz.

2012. jan. 22. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és azt nem tudom, hogy gyesre itt van e kedvezmény,de nem találtam róla leírást,szóval szerintem nincs, de esetleg kérdezz rá.
2012. jan. 22. 10:57
 7/7 anonim ***** válasza:
na hogy döntöttél, jelentkezel???
2012. jan. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!