Kismamák ti hány hetesen tudtátok meg a babátok nemét?
Figyelt kérdés
15 hetes kismama2012. ápr. 17. 12:47
12/25 anonim válasza:
10 hetesen az orvos 90%-ra mondta hogy kisfiú, majd 12 hetesen 100%-ra.
13/25 anonim válasza:
Elsőnél 20 hetesen
Másodiknál 24 hetesen
Harmadiknál 20, 24 és 28 hetesen is lányt mondtak, 32 hetesen derült ki hogy fiú
14/25 anonim válasza:
1.születésekor
2.19 hetesen(amniocentézis eredményéből)
3.12 hetesen(CVS eredményéből)
15/25 Szandy89 válasza:
12 hetes genetikai Uh-n azt mondta a doki,hogy 80% hogy kislány!
Na de majd kiderül!
14 hkm
16/25 anonim válasza:
17 hetesen voltunk 4D uh ott nagy nehezen megmutatta magát a kisfiam :)
18/25 anonim válasza:
Nem tudom miért,és hogy hogyan,de az elsőnél majdnem elájultam a szülőszobán.Az összes UH-n azt mondták,hogy na ez bizony kisfiú....Mikor megszültem mindenki csak ámult-bámult...Ekkor felkiáltott a doki:Gratulálok!Kislány!Aztán kiesett minden.Második babónál 18.hétben derült ki,hogy kisfiú.Az is lett.Most megint babát várok.A 20.hetet taposom.Eddig azt mondják,hogy kislány!:) Remélem nem kukacosodik meg a szülőszobán!!:)
20/25 anonim válasza:
Az elsőt 27. hetesen
Msot a másodiknál 19,majd 21 hetesen is két különböző orvos mondott lányt!! Remélem az is marad:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!