Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szivárog az előtejem,...

Ha szivárog az előtejem, akkor ugye nincs gond a babával?

Figyelt kérdés

tudom, nyugodjak meg, mert stresszes kilenc hónapom lesz, de már két teljes hónapja nem láttam a bébim (12.heti óta) és motoszkálnak bennem csúnya kérdések. annyi rosszat hallani, olvasni.. szinte azt is mondhatnám, hogy túl jól érzem magam, alig van valami fájás, jelzés, hogy nőne a méhem, vagy amiből tudhatnám, hogy működnek a dolgok odabent.. csak reménykedni tudok, hogy egészséges ütemben fejlődik a babám. ugye így lesz? annyira kis butácskának érzem magam, hiszen nem láttok belém, de ennek ellenére mégis, valakivel meg kell osztanom a félelmeimet. nyugtassatok meg, kérlek! még egy hét az uh-ig ..

üdv, 19 hetes kismama

2012. ápr. 17. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Meg nyugodhatsz!!! :)

Ez egy tök természetes dolog, hogy van előtejed! Persze nem mindenkinek jelentkezik a szülés előtt, de természetes. Nekem is rég óta van már!

A babád pedig biztosan jól van és szépen fejlődik a biztonságot jelentő méhben.

Szóval nem kell aggódnod. Nekem is első baba és nekem is állandóan ilyenek motoszkáltak e fejemben.Mi már 32. hetesek vagyunk és minden ok a picivel!

szóval nyugi!

És boldog babavárást! :)

2012. ápr. 17. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugi!!!! Ahogy az első is írta, ez tök természetes dolog!

Ne nyomkodd, ne dörzsöld, tegyél be egy melltartó betétet és kész. Nekem a 24. héttől a 30. hétig napi szinten csöpögött, és a 38. héttől meg szinte folyt este fürdéskor, meg reggelre sokszor elázott a pólóm, annyi volt. :)

Ezek a félelmek szerintem minden kismamában megvannak, én is végig paráztam a 9 hónapot. :)

A terhesség végén már a párom le akart tiltani az internetről is, mert folyton innen "okosodtam". :)

2012. ápr. 17. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok :) azt tudom, hogy ez normális! (mármint az előtejszivárgás) de ez ugye azt is jelenti, hogy minden rendben odabent? nekem örök félelmem, hogy nem fejlődik tovább a babám, persze próbálom ezt elhessegetni a gondolataimból, de azért ott van. lehet nekem is jobb lenne, ha nem olvasnék össze annyi szirsz.rt, mert csak beparáztatom magam. engem is lecseszett már a párom, még az elején, hogy miért nézek ilyen rémtörténeteket, mint pl. magzatelhalás.. azóta mondjuk nem olvasgattam ilyenekről. a családtagjaim is azt mondják, hogy egészséges vagyok, egészséges terhességgel, nem lesz semmi gond. hát így legyen, kipkop. Nektek is BOLDOG BABAVÁRÁST!! :)
2012. ápr. 17. 11:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előtejnek semmi köze a baba egészségéhez (ez volt a kérdés). Annak a hormonokhoz van köze, magához a tényhez, hogy terhes vagy. Magából az előtejből nem lehet következtetni semmire. De nyugodj meg, miért lenne gond? A jövő heti uh. tuti jót mond majd.
2012. ápr. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!