Miért nem nőnek a melleim?
1. A melleknek nem kell feltűnően megnőniük terhesség alatt. Tejbelövelléskor (kb. szülés utáni 2-3. nap) kicsit felduzzadnak, kemények a cicik szinte minden esetben, aztán 2-3 hónap teltség után kezdenek lágyabbak lenni ismét.
2. Kis mellűeknél -szerintem-pont rossz módszer a fekve szoptatás. Ilyenkor jobb az ülve szoptatás, a babát így jól fel lehet "húzni" a mellekhez.
3. A mellméret nem egyelő a szoptatás sikerességével. pici mellű nőnek is lehet rengeteg teje, és 90D-s nek alig.
4. A legfontosabb, hogy most megnyugodj, minden oké lesz, egyetlen egy dolgod van: igény szerint szoptasd majd a babát.
Élvezd a terhességed, és ne gondolkodj előre ezen, próbálj bízni a természetben, és abban hogy minimum 3-4 hónapig lehet egy babát szoptatni, sőt annál tovább és tovább is!
Nekem sem nőtt csak épp egy hangyányit mind3 terhességnél. Szülés után mikor megteltek akkor voltak (számomra) nagyobbak, de sajna nekem se sikerült a szopi, annyira mindig bekeményedtek, hogy se lefejni se szopni ne tudta a baba. Aztán egyik napról a másikra eltűnt a keménység és vele együtt a tej is. Csak a 3. babámnál sikerült a tápszer mellé egy kis szopi 1,5 hónapig. :((
De attól függetlenül neked nem kell hogy ismét igy legyen, hisz látod itt az ellenpéldákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!