Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tapló a párom? Közölte velem,...

Tapló a párom? Közölte velem, hogy ő undorodik a terhesektől, szerinte semmi csodás nincs benne.

Figyelt kérdés
A sógornőm szült szerdán, bementünk a kórházba, a szülőszoba előtt vártunk, és elég sok kismamát láttunk jönni menni, és mondta, hogy már rosszul van a terhesektől. Szerintem nem normális. Szerinte ijesző
2009. jún. 19. 19:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%

az enyem azt mondta olyan vagyok mint egy vaddiszno :( csak 4 kg ot hiztam,tehet egy szivesseget...

24 hetes vagyok

2009. jún. 19. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha tényleg ilyeneket látni a kórházakban, mint páran írták, akkor értem mire gondolt a párod... De ha ezt úgy általánosságban mindenkire érti, rád is, akkor bizony bunkó. Ha téged gyönyörűnek lát, akkor nincs probléma. Hozzád hogy viszonyul?
2009. jún. 19. 21:40
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj de elég bunkó. Ilyenkor megvan az embernek a gondja-baja és ő ezt még ezzel tetézi. Én 95 kg-val !!!! kezdtem a terhességet és egyik nap azt mondta nekem, hogy olyan szép vagyok nagy pocisan, hogy ha meg lesz a baba, állunk neki a következőnek!
2009. jún. 19. 22:23
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
Biztos rosszul esett neked ezért tapló de egyébként én megértem. Én pl. a Lilutól teljesen ki vagyok készülve a reggeliben!! De egyébként meg...nekem a párom soha nem mondott ilyet viszont kb.a 12.héttől nem voltunk együtt. Ez is azt jelenti.:/ Én már megszültem különben 4 hónapja.
2009. jún. 19. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:
97%

Hát érdekes kijelentés :) Főleg hogy te is babás vagy...viszont én teljesen megértem...pedig nő vagyok és szültem is és most várom a másodikat..Gondolom ő más terhesekre gondolt, nem rád!! Én se lennék férfiként kiváncsi más gömbölyödő testére,meg testi folyamataira..(azért a szülészeten sokszor olyan szagok is terjengenek, izzadtság, tejcsi szag,ami mindenkinél más, vér stb..úh érthető h ezt nem tartja csodásnak).

Plusz vannak olyanok akik teljesen igénytelenekké válnak (vagy már azok is voltak) terhesen meg szülés után, mintha az mentség lenne hogy gyermeket várnak..

persze ez nagyon szép feladat meg minden, de azért nem kell kivetkőzni magukból..

És még az is lehet,hogy titkon azért fél a feladattól, felelősségtől stb.így igyekszik minél kevesebbet ilyen társaságban lenni (lásd szülőszoba,kórház) mert aggódik és fél. És így jön ki rajta hogy utálkozni kezd :)

2009. jún. 20. 07:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Van ilyen és van olyan pasi. Szerintem az a szerencsés, akinek a párja nem undorodik, hanem inkább vonzódik a feleségéhez várandósan. Különben elég macerás végigcsinálni a 9 hónapot hisz a hasunkat nem lehet behúzni :-))

Teljesen természetes női folyamat. A szülészeten én még ilyen fentebb citált gusztustalanságokat nem láttam. Merrefelé szültetek ti? :-) NAgyon sok csinos, fitt kismami van már manapság.

2009. jún. 20. 21:59
 17/21 anonim ***** válasza:
UZSOKI látogass el magad is megláthatod a "fitt" kismamákat.
2009. jún. 22. 09:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Erdekes jelenseg lehet ez a ferfiaknal, nekem pont azt mondta a minap a ferjem, hogy mas terhesekben soha nem latott es nem is lat semmi szepet, de most hogy a sajat felesege varja a sajat gyermeket az bizony "szexi". nem lehet hogy igy ertette?
2009. jún. 22. 22:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Uzsokiba nem járok, a Jánosban fogok szülni,ott ilyet nem láttam. Meg az utcán sem látni mostanság igénytelen kismamikat. Akinek nem tetszenek a terhes nők valszleg nem fognak megváltozni. 9 hónapig tart, ez van kedves pasik:-)
2009. jún. 23. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:
10%
Abszolút elfogadható. Én F/25 csak a saját véleményemet szeretném megosztani,ezzel tenni hozzá ehhez a topichoz. Szerintem a családalapítás,a szaporodás hatalmas felelősség,nagy teher, én világ életben vállalhatatlan kölöncnek fogtam fel. Az egyik alap ok,ami miatt nem akarok rendes nőkhöz közeledni,az az,hogy soha nem akarnék tőlük gyereket,ha meg eljönne az idő,és ő akarna,akkor kénytelenek volnánk szétmenni,és vége volna akár több év kellemes együttlétnek is,és csak egymás idejét rabló viszonynak tünne visszatekintve a dolgot.Én így vagyok ezzel.Alapvetően önző ember vagyok,nem családcentrikus,kevés dolog van,amiért felelősséget vállalnék, egyszerüen alkalmatlannak érzem magam a feladatra,és nem találok a gondolatban semmi örömtelit,hogy egy kölyköt kéne istápolni. Pénzügyileg sem egy főnyeremény egyébként a gyerektartásdíj. És utána meg csak jönnek a gondok sorjában,a szűrke hétköznapok,ahol nem lehet azt mondani hogy most nincs kedvem,mert etetni kéne az éhes szájat, ott a felelőség. Ez nekem nem felel meg. ilyen alapon meg érthető,hogy én sem rajongok annyira a terhes nőkért. nem utálom őket,mert az egy jó dolog,ha nekik jó a hozzáálásuk, képesek normál mód boldogulni az életben,de én semmi extrát nem találok a terhes nőkben. Inkább csak a sok nyavajgás van, látom a fórum kérdések majdnem fele információéhes kismamákból tevődik össze, néha elcsépelt kikerülni.
2010. szept. 24. 04:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!