Tapló a párom? Közölte velem, hogy ő undorodik a terhesektől, szerinte semmi csodás nincs benne.
Attól függ szerintem, hány éves, aki mondta. Talán "normális" 20 évesen ezt mondani, de már 30 fölött nem annyira... Egyébként az én párom is kijelentette, nem akar gyereket (igaz, ő nem azt mondta, hogy undorodik a kismamáktól), és most, hogy babánk lesz, fel van lelkesülve.
Ha babát szeretnél, beszéld át vele mindenesetre...
bizony vannak férfiak akiket nem repít az egekbe egy terhes nő látványa.
(halkan megjegyzem mikor én szültem rengeteg kismama egy szál tök átlátszó fenékig sem érő hálóingben közlekedett véres bugyival ami tök kilátszott, kilógott a melle. azért ez már engem is megdöbbentett) nem lehet hogy ilyesmire mondta?
Szia!
Az én párom mindegyik gyerekemnél szerette a nagy pocakomat simizni!Nem undorodott tőlem,még büszke is volt,hogy ilyen terhet nekünk kell vállalni!Örült annak is,hogy milyen szép gömbölyű lettem mindenhol!Hát veled nem cserélnék,szégyelheti magát,mert az ő vére is a baba!Inkább csodálhatna téged!De ne törődj vele,örülj a picinek és élvezd a terhességedet!Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!