Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy évvel a terhesség...

Ha egy évvel a terhesség tervezett kezdete előtt kiveszem a köldökpiercingem, akkor biztosan nem fog a terhesség alatt szétrepedni a bőröm?

Figyelt kérdés
(22 éves vagyok, 28 fele tervezek szülni, nagyon tetszik a köldökpiercing, de olvastam, hogy valakinek a babavárás alatt szétrepedt a bőr. Ezt nem szeretném. Vegyem ki már most, vagy elég, ha egy-két évvel a baba előtt kiveszem?)
2012. ápr. 16. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
ez alkati kérdés, a bőrtípusodon múlik minden. Én akkor vettem ki, amikor kiderült, hogy babát várok, és nem repedt a bőröm, sem a piercing helyén, sem máshol, nem is nagyon kellett kenni a pocakomat semmivel, csak a maga megnyugtatása miatt kenegettem néha.
2012. ápr. 16. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem nőtt be a piercing helye, hanem egy bőrrel bélelt lyuk maradt ott, így ez a vékony kis bőrdarab kirepedt a terhesség alatt. A helyedben nem foglalkoznék vele mi lesz ha.... Az is lehet, hogy tiszta stria lesz a hasad a terhesség végére, akkor meg már az a kis köldök szakasz tök mindegy. Ha 6 év múlva akarsz csak szülni akkor ne foglalkozz ezzel, majd lesz ahogy lesz, max megplasztikáztatod.
2012. ápr. 16. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a 30.héten vettem ki a piercingem,nem repedt szét a bőröm ott,egy ici-pici terhességi csík van rajta,ami nem is fog látszódni ha vissza teszem!

Szóval ne ezzel foglalkozz,élvezd majd a terhességed!

2012. ápr. 16. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ettől függ, van akinek kireped az évekkel ezelőtt kivett piercing helyén is, van akinek szilikon száras (kismamáknak való) piercing végig benn marad, és nem lesz bajuk...

én sem hordom már 1 éve, hátha segít majd, mert félek tőle,

amikor csináltattam erről pont nem olvastam sehol, nem is gondoltam rá, hogy problémát okozhat:S remélem nem lesz gond, idén lesz 10 éve, h csináltattam...

2012. ápr. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!