Hol lehet Bp-en korrekt áron olyan tankinit kapni, amibe majd (nagyon-nagyon) nagy hassal is kényelmesen beleférek?
Nekem az egyik ismerősöm Kínai üzletben vett.Szerintem nézz körül ott!
Találtam egy linket!Szerintem még ez se olyan vészes a többi 20.000.- körülihez képest!Iszonyatos árak vannak. [link]
Előre is bocsi a kérdésért és hogy nem a kérdésedre válaszolok: ezek szerint tervezed, hogy nyáron, nagy pocival strandra, fürdőbe fogsz menni? Mármint, fürdeni, úszni is fogsz? Nem tartasz a fertőzésektől? Igazából szinte minden fórumon ajánlják a kismamáknak az úszást, ellenben fertőzőforrásnak is tartják a medencés helyeket!
Nekem is nyáron lesz nagy pocakom, és előre sajnálom, hogy nem úszhatok, strandolhatok majd egy jót, pláne, hogy a kisfiam imádja a vizet )-:
Szerintem minél később vedd meg a fürdőrucit, mert addig még sokat változhat a tested!
Októberben szülök, de első terhességemnél is átlagon felüli nagy hasam volt, és már most is sokkal nagyobb, mint akár első terhességemnél, szóval már júniusban-júliusban is nagyon nagy lesz. És tervezzük, hogy lemegyünk a Balcsira 1-1 hétvégére, szerintem jól is esne a fürdés, és természetes vízben a fertőzésektől sem félek annyira.
Meg ahova strandra szoktunk járni, ott is hidegebb a víz az átlagnál, szóval nem annyira gombaveszélyes, mint a többi strand.
Úgyhogy igen, szeretnénk majd strandolni, és remélem találok megfelelően takaró fürdőrucit. A kínai jó ötlet, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!