30 hetes kismama vagyok. Az éjszakai alvást, forgolódást, hogyan lehetséges kényelmesen megoldani?
Nekem pont reggelre volt mindig nagyon kényelmes, a második gyereknél találtam meg a megfelelő pózt. Nekem a reggelek a jobbak, estére fáradtam el.
A hátam mőgé tettem a szoptatós párnát, és úgy dőltem rá a hátammal, nem kellett tartani magam.
szoptatós párnával volt nekem is kényelmes.
írj privit, és tudok ajánlani egy olcsó készítőt!
Én 34 hetes pocakos vagyok, és semmi bajom az alvással. Ha valami rossz helyre kerül, nyomódik, nem jó, úgyis jelez a baba. Hogy őszinte legyek, még hason is sokat alszok, bár próbálom direkt kerülni a hasonfekvést, sokszor úgy ébredek. Olyankor nem is fordulok át, hanem letolatok az ágyról :D
Nálam az elalvás hosszadalmas, mert oldalosan szeretnék mindig aludni, hogy jó legyen a babának. De ő meg hevesen tiltakozik ellene, annyira elkezd olyankor mozgolódni, hogy már szinte fáj. Olyankor mindig "hasabbra" kell fordulnom, és lenyugszik. Nem tudom... Lehet szereti, ha nyomódik, én nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!