Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én lennék ennyire kényes,...

Én lennék ennyire kényes, vagy hogy lehet 36-37. hét környékén kényelmesen utazni autóban?

Figyelt kérdés

NEM az ÖV zavar.Hanem az út minősége...mindegy hogy elöl,hátul,bekötve nem bekötve...60al,vagy 95el egyszerűen 2kanyar(10perc) után mindenhol nyomódik,rázkódik a hasam,ilyenkor egy ideig a baba is állandóan fészkelődik.És ugye most egyre többször kell menni vizsgálatokra(kocsival)

Ugye az a legnagyobb baj,hogy az összes ülés(nem a támla) hátra fele lejt.Hogy tehetném elviselhetőbbé?

2010. máj. 1. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Én egy kemény kispárnát szoktam tenni a derekam mögé.Ezzel valamennyire rögzíted ia magad,így elviselhetőbbek a kanyarok,meg a rázkódások is:-)

Sok szerencsét és boldog babavárást!

37 hetes km

2010. máj. 1. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, nem sértés meg semmi, barátnőm 9 hónaposan is olyan jókat vezetett, egy percig nem zavarta :) Próbálj mocorogni, hátha kényelmesebb lesz :)
2010. máj. 1. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

hát már ennyi idős terhesen nekem sem volt kényelmes autóban ülni. a rossz utak miatt. minden utunk hosszab lett mint korábban volt, lassabban kellett menni.

én ugy huztam ki a terhesség végéig h igyekeztem minnél kevesebbet menni autoval.

2010. máj. 1. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:

alapból nem vezetek,mert a férjem szerint nincs rutinom,és nem most kéne szerezni.na de nem is ez a lényeg.

a kisfiam miatt jobbára hátul ülök,mert így "anya mindig kéznél van".Viszont ott nincs akkora hely a lábaimnak.És ahogy hátra csúszik a sejhajom,a nadrág-akár mennyire is kismamanadrág) pont ott vág be a hasam alján.

Remélem nem kell már sokáig türelmetlenkednem :-)

2010. máj. 2. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem egyáltalán nem kényelmetlen.

37+4 hetes km

2010. máj. 2. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
És ha egy kisebb párnát raknál a feneked alá, csak hátra a támlához, hogy egyenes legyen az ülés tőle?
2010. máj. 2. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
asszem,megpróbálkozom a kispárnás módszerrel,ha nem jön be,akkor is ott van lehetőségnek az autókázás mellőzése.Már úgy sem nagyon akarok menni sehova.....
2010. máj. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!