Én lennék ennyire kényes, vagy hogy lehet 36-37. hét környékén kényelmesen utazni autóban?
NEM az ÖV zavar.Hanem az út minősége...mindegy hogy elöl,hátul,bekötve nem bekötve...60al,vagy 95el egyszerűen 2kanyar(10perc) után mindenhol nyomódik,rázkódik a hasam,ilyenkor egy ideig a baba is állandóan fészkelődik.És ugye most egyre többször kell menni vizsgálatokra(kocsival)
Ugye az a legnagyobb baj,hogy az összes ülés(nem a támla) hátra fele lejt.Hogy tehetném elviselhetőbbé?
Én egy kemény kispárnát szoktam tenni a derekam mögé.Ezzel valamennyire rögzíted ia magad,így elviselhetőbbek a kanyarok,meg a rázkódások is:-)
Sok szerencsét és boldog babavárást!
37 hetes km
hát már ennyi idős terhesen nekem sem volt kényelmes autóban ülni. a rossz utak miatt. minden utunk hosszab lett mint korábban volt, lassabban kellett menni.
én ugy huztam ki a terhesség végéig h igyekeztem minnél kevesebbet menni autoval.
alapból nem vezetek,mert a férjem szerint nincs rutinom,és nem most kéne szerezni.na de nem is ez a lényeg.
a kisfiam miatt jobbára hátul ülök,mert így "anya mindig kéznél van".Viszont ott nincs akkora hely a lábaimnak.És ahogy hátra csúszik a sejhajom,a nadrág-akár mennyire is kismamanadrág) pont ott vág be a hasam alján.
Remélem nem kell már sokáig türelmetlenkednem :-)
nekem egyáltalán nem kényelmetlen.
37+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!