PCOs kiamamik, hogy vagytok?
Konkrétan az érdekelne, hogy aki abbahagyta a met szedését, annál előjött-e újból a cukor utáni vágy?
25. hétben vagyok, 4 hete hagytam abba a metet, mára olyan vágyat érzek a cukor iránt, hogy szinte egész nap azon agyalok, hogy mikor milyen édességet ehetek. Mit tehetnék ez ellen?
Amúgy híztatok a terhesség alatt? Mennyit?
Előjött, de sem a férjem nem engedte tovább szedni a metet (ő orvos) sem az endokrinológusom, így a 14. héttől küzdök ezzel, de nincs mit tenni.
Hízni 7 kg-ot híztam (de az elején sokat fogytam, tehát effektíve kevesebb van rajtam ennél), 36 hetes vagyok. :) A cukrom amúgy mindig tökéletes, a terheléses is az volt, és mire elkezdtünk próbálkozni a cisztáim eltűntek, és az a 3-4 kg nem volt rajtam, amit le kellett dobnom, tehát ez volt a kiindulópont a manó előtt. :)
Te hogy s mint? :)
Szia!
Én már akkor abbahagytam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Az elején semmi féle édességet nem bírtam megenni, kb. 3 hete jött rám, hogy folyton édességet ennék. 4kg jött rám eddig. Boldog babavárást! 28hkm
Szia!
A metről 4 hetesen állítottak le, azóta néha jön elő az, hogy cukrosat kívánok. Inkább a sós nasikért "csurog a nyálam", illetve a primer zöldségekér, és a babánért. Kb 2-3 kg-nál járok, bár azt mondták 1 kg-ot sem hízhatok a 20.hétig. :( A babócámmal szerencsére minden rendben, a szívhangja szerint életerős, mozgékony csöppség.
Nem tudom mit lehetne a kívánósság ellen tenni. :(
Amúgy a kívánósságon kívül jól vagytok? Baba?
Boldog babavárást!
18+3 hkm
Jól vagyunk, köszönjük!
Ezen a kívánósságon kívül fizikailag nincsen bajom, csak a tágabb család csinálja állandóan a feszültséget, amit nehezen tolerálok.
A héten volt a terheléses cukor vizsgálatom, még nem tudom az eredményét, de szerintem katasztrófa lesz:(
Mondjuk reggel itthon megmértem az éhgyomros cukromat, az 4,5mmol/l lett.
Néha nehezebb leküzdeni ezt a vágyat, máskor könnyebb.
Én eddig 7kg plusznál tartok, de nem szeretnék 10 kgnál többet hízni.
Élénken mocorog a kicsi fiunk, bár néha a front miatt lusta egész nap.
Hogy álltok a babaszobával?
Mi most vettük meg tegnap a falfestéket, megpróbáljuk "uniszexre" csinálni, mivel még nem tudjuk a bébi nemét. Egy ideig velünk fog lenni egy szobában, nem tudnám még külön rakni. :)
Várom az AFP eredményem, addig ugye nem mehetek UH-ra. Pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk, ki is lakik odabent. :)
18+3 hkm
Első: Nekem az első kisfiam pont 36 hétre született, 3280g és 51 cm. Besárgult, így 10 napot voltunk kórházban.
Lány vagy fiú?
Tavaly ősszel festettem a szobánkat, mert nem akartam idén tavaszra hagyni. De a festő olyan sz*r munkát végzett, hogy ahol bejavította, mind lepotyogott a javítás, így lehet újracsináltatni azt a falat. De még kicsit későbbre hagyom.
Amúgy mályvarózsaszínű a fal, újra fiunk lesz, de engem nem zavar, hogy így szoba eléggé lányos:)
Mekkorára mondta a doki a babátokat?
Megint első :)
32 hetesen 2200 gramm volt, most 3 kg fölött járunk már, tehát hasonlóak a méreteink, mint a te első babádnak volt. :))
A festőt ne is mondd, mi az egész lakást átépítettük, kifestettük, újraépítettük a mennyezetet (régi építésű tégla társasház), és pont most láttam, hogy a plafonon ismét ott az a hülye hajszálrepedés, de csak egy helyen... Majdnem megőrültem. Na de mindegy, abszolút nem feltűnő, csak mégis felhúztam magam. :D
Ha végig kihordom a kisfiam, tuti 4kg felett lett volna...
Így könnyebb volt a szülés:)
Most a 20. héten 460gramm, 23. héten 660gramm volt a becsült súlya. Jövő héten megyek megint, ha meglesz a cukorterhelés eredménye.
Már megint kívánom az édességet, de beérem egy naranccsal:)
Így könnyebb, hogy tudom, hogy más is szenved a cukor iránti vággyal és nem vagyok ezzel egyedül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!