PCOs kiamamik, hogy vagytok?
Konkrétan az érdekelne, hogy aki abbahagyta a met szedését, annál előjött-e újból a cukor utáni vágy?
25. hétben vagyok, 4 hete hagytam abba a metet, mára olyan vágyat érzek a cukor iránt, hogy szinte egész nap azon agyalok, hogy mikor milyen édességet ehetek. Mit tehetnék ez ellen?
Amúgy híztatok a terhesség alatt? Mennyit?
Én a 14. héten hagytam abba a metet. Vékony voltam, 47 kg körül kezdtem, most a 24. héten 54 kg vagyok (165 cm). Szóval jó sokat híztam már most.
Ha édességre vágyom, diabetikusat sütök pl. zablisztből, nyírfacukorral, és abból eszem valamennyit.
Sziasztok! :)
Az első válaszoló vagyok, május 9.-én megszületett a Manónk! :)))
Hajrá, és sok boldogságot minden kismaminak!!! :))
Gratulálok! :)
Rendben zajlott a szülés?
Mikor kezded megint szedni a metet? Addig nem fogod szedni, míg szoptatsz?
Már elmúlt 1 hónapos a kicsi :)
Én a hétvégén töltöm a 33. hetet, ma megyek orvoshoz uh-ra!
Hát sajnos nem ment jól a szülés, sürgősségi császár volt, mert a 38. heti NST nagyon rossz lett. :( Egy amnioszkópia után ugyan beindult, de csak 2 órát vajúdtam, mert a zsinórtól nem tudott leereszkedni a baba. Ott volt a férjem is, ő is meghallgatta a baba szívét, és szerinte is meg a neonatológus szerint is azonnal császározni kellett. Hála Istennek "csak" a zsinórt tekerte szorosan a nyakára, egyébként egészséges csöppség lett.
Szoptatni nem tudtam, csak 1,5 hétig, így már szedem is a metet. :) Egyelőre nem megyek endodokihoz, a férjem kiírja a metet addig, amíg nem jutok el (kb. szeptemberre tervezem).
Viszont vékonyabb vagyok mint valaha, tehát én végül is fogytam terhesen, hála a megtartott diétának, ami remek, mert a baba nem látta kárát, makkegészséges, most már 5100 grammos csodaszép Manó. Én meg kifejezetten vékony lettem. :D:D
Nos, minden jó, ha jó a vége! Én is szeretnék megint természetesen szülni, de elsősorban a baba legyen jól!
A hétvégén töltöm a 33. hetet, ma a doki becslése alapján 2430g. :)
Pedig nem szedek már hetek óta vitamint.
Megkérdezhetem, miért nem tudsz szoptatni?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!