Aki sok citromot, citromos vizet ivott terhessége alatt, annak fia vagy lánya lett?
Szia!
Csak citromos vizet iszok, attól múlt el a hányingerem is anno. Kislányom lesz.
Üdv, 26 hkm
Én tegnap majd meg őrültem egy citromfagyiért, de nem kaptam a boltban, ezért kivit ettem:)
A lányaimmal is kívántam a citromot, bár nem folyamatosan, hanem egy-két alkalommal, szerintem c vitamin hiányom volt.
Most fiam lesz, de folyamatosan citromos üdítőket, savanyú dolgokat ennék-innék.
31 hetes km
Az kisfiammal kizárólag piros dolgokat birtam megenni, + csokit. Most kislányom lesz, alapvetően nem szeretem a savanyú dolgokat, limonádét gyerekkorom óta nem ittam, de most napi több liter!!! lemegy. Plussz a narancs, na az is kilószámra. A csokitól meg egyenesen rosszul vagyok.
Most így a végefelé valamennyire enyhült a vágy, de az elején semmi más nem volt jó. ÉN is körbekérdeztem az elején mert elég kiváncsi vagyok, és a citrom/narancs kivánosoknak lányuk lett.
31 hetes KM
ez hülyeség azért mert vki citromot eszik nem lesz fia, én kólázom nem ezen múlik és mindegy fiam vagy lányom lesz...sőt az is nagy kamu ha ég a gyomrod akkor hajas baba születik ezsem igaz....nem ezért ég a gyomrod....kicist utána kéne olvasni aki ennek fejében "dönti" el a baba nemét.....olyan lesz a baba amilyen jön semmi sem befolyásolja...
y-spermiunm sejteken múlik és leginkább az apán hogy melyik van JELENLEG túlnyomó részben,....olvassatok utána
boldog babavárást!
Én rengeteget hánytam, folyamatos, kínzó hányingerem volt végig, és érdekes módon csak a hideg citromos vizet és a citromos fekete teát tudtam meginni, azt kívántam.
Fiam lett.
Ez csak egy játék, mint az összes ilyen jellegű kérdés, jó tippelgetni és mások tapasztalatait olvasgatni:)
Oly mindegy, hogy fiú vagy lány, szerintem ezzel minden kismama így van:)
Mindenkinek köszönöm a választ és jó egészséget Nektek!
Én citromot, citromos vizet és csokit kívánok felváltva, hát majd meglátjuk, csütörtökön megyünk 4d-re, 19 hetes vagyok most, szerintem már kiderül, hogy ki lakik bent és természetesen megírom Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!