Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki sok citromot, citromos...

Aki sok citromot, citromos vizet ivott terhessége alatt, annak fia vagy lánya lett?

Figyelt kérdés
csak kíváncsi vagyok:)

2012. ápr. 14. 16:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak citromos vizet iszok, attól múlt el a hányingerem is anno. Kislányom lesz.

Üdv, 26 hkm

2012. ápr. 14. 17:49
 12/23 Szily Luca válasza:
100%
nekm fiam lett és literszámra ittam anno
2012. ápr. 14. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Én tegnap majd meg őrültem egy citromfagyiért, de nem kaptam a boltban, ezért kivit ettem:)

A lányaimmal is kívántam a citromot, bár nem folyamatosan, hanem egy-két alkalommal, szerintem c vitamin hiányom volt.

Most fiam lesz, de folyamatosan citromos üdítőket, savanyú dolgokat ennék-innék.

31 hetes km

2012. ápr. 17. 08:47
 14/23 anonim ***** válasza:

Az kisfiammal kizárólag piros dolgokat birtam megenni, + csokit. Most kislányom lesz, alapvetően nem szeretem a savanyú dolgokat, limonádét gyerekkorom óta nem ittam, de most napi több liter!!! lemegy. Plussz a narancs, na az is kilószámra. A csokitól meg egyenesen rosszul vagyok.

Most így a végefelé valamennyire enyhült a vágy, de az elején semmi más nem volt jó. ÉN is körbekérdeztem az elején mert elég kiváncsi vagyok, és a citrom/narancs kivánosoknak lányuk lett.

31 hetes KM

2012. ápr. 17. 08:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Kislány lesz,hidd el!
2012. ápr. 17. 09:06
 16/23 anonim ***** válasza:
FIAD LESZ!
2012. ápr. 17. 09:08
 17/23 anonim ***** válasza:

ez hülyeség azért mert vki citromot eszik nem lesz fia, én kólázom nem ezen múlik és mindegy fiam vagy lányom lesz...sőt az is nagy kamu ha ég a gyomrod akkor hajas baba születik ezsem igaz....nem ezért ég a gyomrod....kicist utána kéne olvasni aki ennek fejében "dönti" el a baba nemét.....olyan lesz a baba amilyen jön semmi sem befolyásolja...

y-spermiunm sejteken múlik és leginkább az apán hogy melyik van JELENLEG túlnyomó részben,....olvassatok utána

boldog babavárást!

2012. ápr. 17. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Én rengeteget hánytam, folyamatos, kínzó hányingerem volt végig, és érdekes módon csak a hideg citromos vizet és a citromos fekete teát tudtam meginni, azt kívántam.

Fiam lett.

2012. ápr. 17. 11:03
 19/23 A kérdező kommentje:

Ez csak egy játék, mint az összes ilyen jellegű kérdés, jó tippelgetni és mások tapasztalatait olvasgatni:)

Oly mindegy, hogy fiú vagy lány, szerintem ezzel minden kismama így van:)

Mindenkinek köszönöm a választ és jó egészséget Nektek!

Én citromot, citromos vizet és csokit kívánok felváltva, hát majd meglátjuk, csütörtökön megyünk 4d-re, 19 hetes vagyok most, szerintem már kiderül, hogy ki lakik bent és természetesen megírom Nektek:)

2012. ápr. 17. 11:58
 20/23 anonim ***** válasza:
Sok limcsit ittam kislány lett...kivántam a savanyú izt nagyon...
2012. ápr. 17. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!