Éjszakai kéz zsibbadás volt valakinek a terhessége alatt?
A bal kezem éjjelente szokott zsibbadni, először azt hittem, hogy azért, mert túl sokáig feküdtem rajta, de akkor is elzsibbad, ha nem a bal oldalamon alszok. Nem minden éjjel van ez, de már párszor előfordult. Volt már valakinek hasonló?
A nőgyógyász adott beutalót a belgyógyászatra, de még nem most fogok menni. 23 hetes vagyok.
Nekem is volt nemrég. Egyszer fordult elő, így nem foglalkozom vele. Sok "furcsaság" van terhesen, ennyi belefér. Bár nekem nem is igazán zsibbadás volt, hanem inkább izomfájdalom.
34 hkm
Nekem sokáig zsibbadt,volt hogy az egész kezem,de volt hogy csak az ujjaim.
Ez normális!
Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam, mert az orvosom nem nagyon tudott rá mit mondani, de nem aggódott miatta, ellenben velem.
Remélem tényleg csak a terhesség miatt van, és után elmúlik. Az első terhességem alatt nem volt semmi ilyesmi. Engem akkor kezdett el aggasztani a dolog, amikor rájöttem, hogy nem csak akkor zsibbad el, ha rajta fekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!