Éjszakai kéz zsibbadás volt valakinek a terhessége alatt?
A bal kezem éjjelente szokott zsibbadni, először azt hittem, hogy azért, mert túl sokáig feküdtem rajta, de akkor is elzsibbad, ha nem a bal oldalamon alszok. Nem minden éjjel van ez, de már párszor előfordult. Volt már valakinek hasonló?
A nőgyógyász adott beutalót a belgyógyászatra, de még nem most fogok menni. 23 hetes vagyok.
Köszönöm szépen a sok választ. Nem gondoltam, hogy ilyen gyakori probléma, mert még senkitől sem hallottam ilyet. Azért remélem érzéketlenné nem fog válni a kezem, az szörnyű lehetett, de az a lényeg, hogy rendbejött.
Zsibbadásmentes éjszakákat kívánok mindenkinek! :))
En mindig az oldalamon alszok, es mindig az a karom zsibbad el, ami felul van. En is aggodtam miatta, de most hogy ezt olvastam, igy kicsit megnyugodtam.
Elso terhessegemnel semmi nem zsibbadt. Vizes most sem vagyok, ugyhogy magyarazatom nincs ra.
De megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!