Van olyan aki 23-25 kg-ot hízott a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Én sajnos sokat híztam, 59 kg-al lettem terhes és most vagyok 83kg. Már a végén tartok, nemsokára szülünk, szóval nem hinném,hogy sok fog még feljönni.Arra lennék kíváncsi,hogy aki ennyit hízott, annak milyen hamar ment le? Vagy sokat küszködött vele? Mennyi mehet majd le kb. a kórházban? mondjuk eléggé be is vagyok vizesedve, talán még az is rátesz.a szoptatásnál is megy le ugye? Köszi előre is a válaszokat!2012. ápr. 5. 12:20
1/7 anonim válasza:
Nekem 24kg jott fel, es szules utan 2hettel mar csak +2kg volt rajtam. Rajtam rengeteg viz volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Az nem semmi. Hát ezt még Te sem gondoltad volna,nem? :-) És enni nem ettél többet mint előtte?
2012. ápr. 5. 12:44
3/7 anonim válasza:
52-ről 72-re híztam (174 cm), szülés után 2-3 hónappal újra 52 kiló voltam. Közvetlenül szülés után kb 60 kg.
4/7 anonim válasza:
Én nem voltam olyan szerencsés mint itt a csajok. Az első fiammal 22kg, a másodikkal 24 kg jött föl, és alig 6 kg ment le belőle a szülés után. Nekem nagy meccs volt megszabadulni tőle, 3-4 évembe telt a több mint - 40 kg. Ennek már 12 éve :)
5/7 anonim válasza:
60-al kezdtem, 92-vél mentem szülni. 1 hét után 78 kg voltam, majd lement még szoptatás alatt, 6 hónap alatt 6 kg. Utánna megint felszedtem 8 kilót, de nem fogyóztam. Most álltam neki, bízom nyárra lemegy 10-15 kg.
6/7 anonim válasza:
55 kg-mal kezdtem ( 165 cm) és 79 -cel mentem szülni. Amikor kijöttem, 72 kg voltam ( sokáig annyi is maradtam). Amikor abbahagytam a szoptatást ( baba kb 8 hónapos volt) ismét lementem 65 kg-ra. Most 14 hónapos és 60 kg vagyok, tehát fokozatosan megy le. Sógornőm kb ugyanilyen paraméterekkel rendelkezik, és ennyit is hízott, ő a baba 2. életéve után kezdett lefogyni ( addig kb 65- 70 kg volt), és most ( gyerkőc 3 éves) vékonyabb, mint valaha.
7/7 anonim válasza:
Jelen, 25 szaladt fel, meg előtte már 10, mert leraktam a cigit!
Most lesz 4 hónapos, 15-től már megszabadultam sporttal és diétával. Nem tudtam szoptatni. Két hónapos koráig próbálkoztam, de nem, akkor kezdtem fogyózni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!