6. hét0 napon üres petezsák?!
Párommal március 16-án voltunk együtt, azóta sem. Sem embrió, sem szikhólyag, semmi:((((
Jövőhét pénteken kell kontrollra mennem. De miért? Nem foganhatott később a baba. Volt aki hasonlóan járt?
Mi lett a vége?
Nagyon aggódom.
Szia!
Ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Éppen ma 13 hónapos a kincsem.
Ne csüggedj, még van remény!
Én most vagyok 6+5 hetes, de nem megyek csak pénteken uh-ra először, mert nem akarok megint 2 hétig idegeskedni.
Köszönöm, kedves utolsó.
Neked is hüvelyi uh volt?
Neked sem volt benne semmi? se szikhólyag se embriócsomó?
És te sem voltál a pároddal peteérés után? Lehet, ez buta kérdés, de a ciklus hányadik napján voltatok utoljára együtt, emlékszel?
Gratulálok, hogy szerencsésen végződött! Én kislányom is 13 hónapos és ráadásul nincs 2 hónapja, hogy nem szoptatom. Lehet, hogy ez is gond, hogy valami a hormonrendszeremmel még nem tökéletes.
Olvastam, hogy ugyanúgy lehetnek terhestünetek üres petezsáknál, amikor elhal a terhesség.
Nekem szerda óta van hányingerem és érzékeny a mellem, ez napról-napra erősödik, ma már hajszál választott el a hányástól. De sajnos ez sem garancia semmire.
Pihenést javasolt az orvos, sajnos nem tudok, mert két kicsivel vagyok. Csak reménykedni tudok! Annyira szeretnénk mégegy babát!
Szia!
Megint én. Nekem az üres petezsák mellett is végig voltak terhességi tüneteim. Hányingerem volt, sűrűn jártam pisilni, rosszul voltam a szagoktól.
21-es vagyok.
Igen, hüvelyi uh volt, semmi nem volt benne, se embrió se szikhólyag. Biztos voltam a fogantatás napjában is, tutira!
Hányingerem az volt, rendesen! :)
Érdekes, nekem is 13 hós a lányom, és én is 6 hetes vagyok! :)
Szorítok neked, majd írd meg mi volt uh-n (Én is pénteken megyek uh-ra)
10-es vagyok.
Nem lehet, hogy hosszabb ideig tartott a beágyazódás, és így 'késik' minden?
A vándorlásra 7-12 napot írnak, ez azért jó pár nap eltérés, és lehet, hogy így jártál.
Nekem 5+5 hetesen csak egy foltocska látszódott a hüvelyi ultrahangon, az együttlét utáni 30. napon. Később kiderült, hogy a baba 4 nappal fejlettebb, így vehetjük azt, hogy ekkor már 6+2 hetes voltam.
Lehet, hogy valakinél, már a 6. héten van szívhang, de minden terhesség más, és nekem a 8+1 hetesen volt szívhang.
Fel a fejjel, és ha lehet, írj, ha voltál vizsgálaton, nagyon drukkolok!
Szerintem minden rendben van! ; )
Igen, nemrég értünk haza.
Van szívhang:)
6hét5napos vagyok, a baba 5hét pár napos, 0,5cm.
Doki mondta, hogy nagyon vigyázzak, nehogy elmenjen.
Pihenjek.
Utrogestant írt fel.
El sem merem hinni, hogy beköltözött a kisbabám:)
Köszönöm az érdeklődésedet!
Jaj de jó! Örülök! Mondtam én hogy minden rendben lesz! :))
(én is ma voltam uh-n, 11 mm a bébim :) )
Gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!