Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. hét0 napon üres petezsák?!

6. hét0 napon üres petezsák?!

Figyelt kérdés

Párommal március 16-án voltunk együtt, azóta sem. Sem embrió, sem szikhólyag, semmi:((((

Jövőhét pénteken kell kontrollra mennem. De miért? Nem foganhatott később a baba. Volt aki hasonlóan járt?

Mi lett a vége?

Nagyon aggódom.

2012. ápr. 14. 11:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez az én kérdésem volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Éppen ma 13 hónapos a kincsem.

Ne csüggedj, még van remény!

Én most vagyok 6+5 hetes, de nem megyek csak pénteken uh-ra először, mert nem akarok megint 2 hétig idegeskedni.

2012. ápr. 15. 08:54
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves utolsó.

Neked is hüvelyi uh volt?

Neked sem volt benne semmi? se szikhólyag se embriócsomó?

És te sem voltál a pároddal peteérés után? Lehet, ez buta kérdés, de a ciklus hányadik napján voltatok utoljára együtt, emlékszel?

Gratulálok, hogy szerencsésen végződött! Én kislányom is 13 hónapos és ráadásul nincs 2 hónapja, hogy nem szoptatom. Lehet, hogy ez is gond, hogy valami a hormonrendszeremmel még nem tökéletes.

Olvastam, hogy ugyanúgy lehetnek terhestünetek üres petezsáknál, amikor elhal a terhesség.

Nekem szerda óta van hányingerem és érzékeny a mellem, ez napról-napra erősödik, ma már hajszál választott el a hányástól. De sajnos ez sem garancia semmire.

Pihenést javasolt az orvos, sajnos nem tudok, mert két kicsivel vagyok. Csak reménykedni tudok! Annyira szeretnénk mégegy babát!

2012. ápr. 15. 12:47
 23/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Megint én. Nekem az üres petezsák mellett is végig voltak terhességi tüneteim. Hányingerem volt, sűrűn jártam pisilni, rosszul voltam a szagoktól.

2012. ápr. 15. 13:12
 24/31 anonim ***** válasza:

21-es vagyok.

Igen, hüvelyi uh volt, semmi nem volt benne, se embrió se szikhólyag. Biztos voltam a fogantatás napjában is, tutira!

Hányingerem az volt, rendesen! :)

Érdekes, nekem is 13 hós a lányom, és én is 6 hetes vagyok! :)

Szorítok neked, majd írd meg mi volt uh-n (Én is pénteken megyek uh-ra)

2012. ápr. 15. 18:27
 25/31 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Nem lehet, hogy hosszabb ideig tartott a beágyazódás, és így 'késik' minden?

A vándorlásra 7-12 napot írnak, ez azért jó pár nap eltérés, és lehet, hogy így jártál.

Nekem 5+5 hetesen csak egy foltocska látszódott a hüvelyi ultrahangon, az együttlét utáni 30. napon. Később kiderült, hogy a baba 4 nappal fejlettebb, így vehetjük azt, hogy ekkor már 6+2 hetes voltam.

Lehet, hogy valakinél, már a 6. héten van szívhang, de minden terhesség más, és nekem a 8+1 hetesen volt szívhang.

Fel a fejjel, és ha lehet, írj, ha voltál vizsgálaton, nagyon drukkolok!

Szerintem minden rendben van! ; )

2012. ápr. 15. 22:35
 26/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság? Voltál uh-on?

2012. ápr. 20. 17:29
 27/31 A kérdező kommentje:

Igen, nemrég értünk haza.

Van szívhang:)

6hét5napos vagyok, a baba 5hét pár napos, 0,5cm.

Doki mondta, hogy nagyon vigyázzak, nehogy elmenjen.

Pihenjek.

Utrogestant írt fel.

El sem merem hinni, hogy beköltözött a kisbabám:)

Köszönöm az érdeklődésedet!

2012. ápr. 20. 18:37
 28/31 anonim ***** válasza:

Jaj de jó! Örülök! Mondtam én hogy minden rendben lesz! :))

(én is ma voltam uh-n, 11 mm a bébim :) )

Gratulálok!!

2012. ápr. 20. 18:42
 29/31 A kérdező kommentje:
Én is gratulálok Nektek!!!!!:)
2012. ápr. 20. 18:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó! Gratulálok! :-))
2012. ápr. 21. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!