6. hét0 napon üres petezsák?!
Párommal március 16-án voltunk együtt, azóta sem. Sem embrió, sem szikhólyag, semmi:((((
Jövőhét pénteken kell kontrollra mennem. De miért? Nem foganhatott később a baba. Volt aki hasonlóan járt?
Mi lett a vége?
Nagyon aggódom.
6 hetesen nekem is csak petezsákom volt, kontroll 8 hetesen, és akkor már dobogott a kicsi szíve :D
Ne aggódj, azzal többet ártasz!
18hkm
Olvastam, hogy megtermékenyüléstől számított 22. napon már dobog a szíve.
Ha márc. 20-át vesszük, mert 3-4 napig él a hímivarsejt max. akkor is eltelt 25 nap. És nemcsak szívműködés nincs, semmi nincs.
Egy 5cm-es petefészekciszta és egy 1,5cm-es petezsák.
Szerda óta van hányingerem, előtte nem volt. De gondolom ez sem számít.
Szia!
Én is így jártam. A 6. héten se embrió, se szikhólyag. Nekem sajnos így is maradt, csak az üres petezsák nőtt tovább. 9 hetesen volt a befejező műtétem.
Őszintén remélem Te nem így jársz, bár az én véleményem szerint a 6. héten már kéne lennie ha nem is szívhangnak, de legalább embriónak, szikhólyagnak.
Szurkolok!!!
De ti tudtátok, hogy mikor voltatok utoljára együtt és onnantól számított 25. napon sem volt semmi?
Igen, nem így kellene kinéznie:(
Megkérdezhetem, hogy miből állt a műtét?
Volt előtte már babád?
Nem tudtam a pontos fogantatás napját, de azt éreztem hogy baj van. Volt már 1 kisfiam, és a tüneteim is hasonlóak voltak, de éreztem hogy ez most nem jó, baj lesz.
A műtét igazából egy rutinműtét, nem kell tőle félni (mondom én, akinek még a rutinműtétet is elb@szta az akkori orvosa).
Kitisztítják a méhet, pár napig vérzel utána, majd pár hónap szünet és újból bele lehet vágni a babaprojektbe.
A lényeg, hogy ne hibáztasd magad, mert erről senki nem tehet, lehet hogy beteg lett volna a baba, a természet pedig szelektálta. :(
Megírod majd a következő eredményt?
Én is végig éreztem, hogy valami nem stimmel:(
Mi történt a kórházban leírod légyszíves? Hogy zajlott a műtét?
Sajnálom, hogy veled megtörtént! Azóta lett kisbabátok?
5+5 hetesen 14 mm-es szikhólyag látszott. Egy fekete foltocskát láttam a képernyőn.
8+1 hetesen volt szívhang.
Én is baromira aggódtam a 12. hétig, megértem, ha Te is.
Azért adj neki egy esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!