6. hét0 napon üres petezsák?!
Párommal március 16-án voltunk együtt, azóta sem. Sem embrió, sem szikhólyag, semmi:((((
Jövőhét pénteken kell kontrollra mennem. De miért? Nem foganhatott később a baba. Volt aki hasonlóan járt?
Mi lett a vége?
Nagyon aggódom.
Túl sok rossz történt eddig.
Márc. 28-án kislányomat (1éves) megröntgenezték, mondtam, hogy lehetséges a terhesség, nem tettek rám köpenyt.
márc. 28-30-ig barnáztam
30-án negatív teszt
április 2-án pozitív teszt
április 4-án barnáztam, elmentem orvoshoz, akkor látta már a hatalmas petefészek cisztát
április 6-án hcg 1100
Folyamatosan leszakad a derekam, fáj a hasam, mintha feszülne, nagyon rossz érzés. Ilyeneket nem éreztem soha.
Ma volt méhnyakrák vizsgálat is, sosem barnáztam tőle, de most voltam pisilni és kicsit barnás folyásom van.
És tudom, hogy csak márc. 16-án voltunk együtt a párommal, azaz 5hét 6napos a terhesség és csak és kizárólag üres petezsákot látott.
Később nem foganhatott.
Nem pesszimista vagyok, csak logikusan átgondolva sajnos ez egy elhalt terhesség.
Én már 6 hetes és 4 napos voltam, mikor csak petezsák volt. Ovulációs teszteztem, hőmérőztem úgyhogy tudtam mikor fogant. Aztán két hét múlva már embrió, szívműködéssel. Nekem hasival nézték, hüvelyivel már lehet látszódott volna valami. Szóval nyugi.Ott lesz :)
35 hkm
Előző oldalról vagyok
Én is barnáztam, kaptam Duphastont, pár napra megszűnt, majd újra kezdődött. Én feladtam a reményt, tudtam, hogy esélytelen ez a terhesség, és nem akartam magam áltatni.
Nem hiszem, hogy jó, ha most ilyeneket olvasol, de leírom mi történt. Kilyukadt a méhem a műtét során. Már úgy ébredtem a 15 perces rutinműtétből, hogy fel volt vágva a hasam. Muszáj volt ,mert nem tudták, hogy nem sérült-e meg más szervem is. A régi császáros hegemet nyitották meg újra, és a méhemen összevarrták a lyukat az előző hegre keresztben.
Ezután is született gyermekem, aki nagyon gyorsan megfogant, már 4 hónappal a műtét után. Sokat jártam vizsgálatokra, rengeteg uh-m volt, amikro keményedtem kórházba is kerültem felügyelet alá, nehogy gond legyen az össze-vissza varrt méhemmel. A szülés programozott császár volt a 38. héten, a kislányom 1 éves lesz hamarosan.
És tudom, hülye vagyok, de már gondolkodom a következő babán.
Remélem Nálad csal a megérzésed, és minden rendben lesz ezzel a terhességgel. De ha mégsem így történik, akkor is fel a fejjel, lesz még a lányodnak kistesója!
Ő a 3. baba lenne.
Köszönöm, hogy leírtad.
Megírod majd a fejleményeket?
Nagyon szorítok!
Mivel neked kizárt h később fogant volna, így szerintem nem lesz baba belőle,de adja az Isten h tévedjünk!
Nekem 6 hetesen már mindháromszor szívhang volt és mindháromszor a ciklusom 16,17 napján fogannt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!