Szerintetek 2. babával mikor szóljak a munkahelyemen? Többi lent.
Szerintem elég ha 12 hét után szólsz, vagy ha az első baba betölti a 2 évet, hiszen akkor lehet felmerül bennük, hogy visszamész és nem maradsz gyesen. Hogy a főnöködnek szólsz-e az szerintem attól függ milyen a viszonyotok, ha jó volt, én mindenképpen szólnék neki is, attól függetlenül, hogy a munkaügy intézi.
Tervezett volt a 2.? Nem félsz, hogy kevés lesz a gyes illetve, hogy kevesebbet fogsz kapni a 2. baba után? Mi ezért döntöttünk úgy, hogy visszamegyek, ha a lányom 2 éves lesz.
Igaza van az elsönek. 12-ik hét után biztosan kell vinned egy papírt a HR-nek, én mivel jóba voltam eddig minden fönökömmel tuti neki is szolnék. (vagy is elöször hozzá mennék)
Mi pont azért választottunk kevés korkülömbséget (21 hós lesz a lányom mikor születik), hogy gyorsan letudjuk a babázást és mehetek dolgozni vissza. nekünk ez volt szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!