23 hetesen normalis, hogy folyamatosan faradt vagyok, barmennyit alszom, akkor is? Valami baj van velem, vagy a babaval? Mit lehetne ellene tenni? Elalszom a munkahelyemen...
Figyelt kérdés
2008. ápr. 9. 09:54
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez bajt jelentene.
Vérnyomásod, vérképed milyen? Esetleg az alacsony vérnyomás is okozhatja.
2/4 anonim válasza:
Menj táppénzre:-)
Szerintem semmi gond, ez ezzel jár, kinél mikor jön elő. Nálam a 30. hét körül jött egy álmosabb időszak.
Szerintem ez egy jelzés is lehet a baba részéről, hogy többet kéne pihenned.
Ha nem gond anyagilag, és megteheted, lehet lassan táppénzre kéne menned, és pihenni mindkettőtök érdekében.
3/4 anonim válasza:
Biztos nincs baj,ilyenkor a leggyakoribb oka, az alacsony vérnyomás vagy vashiány.Jelezd a védőnődnek,mérje mega nyomatdo,és mikor volt laborod,ha kell kiírnak egyet.Meg a szervezet ilyenkor tudod nekünk másképp reagál.Nem lesz baj.,boldog babavárást!
4/4 anonim válasza:
Szia! Én is igy voltam, de én már a 13, héttől. Nekem rendben volt a vérképem, csak a vérnyomásom alacsony.
Hát egyszer biztos elmúlik, remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!