Ha a babával minden rendben, és mégis barnázok 3x1 duphaston mellett, mitől van? 8 hetes vagyok
Nekem 3*2 Duphaston és ugyanennyi Utro kúp kellet, mert 0 volt a progeszteronom az előzetes vérvételkor.
Nézess progi szintet, és emeljen a doki ha szükséges.
Egyébként pedig van olyan ismerősöm, aki végigbarnázta a 9 hónapot, és egészséges kisfia született.
Köszönöm a választ, ezt megnyugtató. Ma voltam bent az ügyeleten, mert tegnap és ma reggel megint jelentkezett egy pici. (3 hete volt először, akkor kaptam a gyógyszert, akkor elmúlt egyből)
Az ügyeleten nem mondanak semmit, tök bunkók. Viszont hallottam a szívverését a mi kis Picurkánknak! :)))
A magándokimhoz csak 2 hét múlva megyek. Hátha majd javasolja a hormonszint megvizsgálását.
Még mindig nem múlt el, csak barna, de pici, inkább reggel mikor felkelek.
Volt már egy missed ab-om, ezért félek, hogy minden rendben legyen. Holnap megyek a terhesgondozóba, remélem megnyugtatnak.
Görcseid vannak?
Drukkolok, hogy Nálatok is minden rendben legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!