Petefészekgyulladás után mikor sikerült teherbe esned? Már 10 hónapja próbálkozunk, de most kiderült hogy be van gyulladva jobb petefészkem. Kicsit barnázok is. Kaptam rá győgyszert.
Figyelt kérdés
Ha elmúlik a barnázás utánna egyből lehet próbálkozni vagy csak a következő ciklusban?2012. márc. 10. 20:25
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem 2010 novemberében volt egy gyulladásom, ami decemberig húzódott. Még januárban is kaptam gyógyszert rá, de utólag belegondolva felesleges volt. Végülis februárban kezdtünk bele a babaprojektbe, és áprilisban estem teherbe. Szóval elég hamar ment. Ha antibiotikumot kaptál, akkor légy résen, mert nekem a szedése után azonnal kijött egy gombás fertőzés, amit szintén ki kellett kezelnem. Szerintem a dokit is kérdezd meg, úgyis kell visszamenned, gondolom. Remélem hamarosan sikerül! :)
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt petevezeték gyulladásom, kaptam rá gyógyszert. A babaproject nem ment könnyen, de ennek semmi köze ahhoz (peteérésem nem volt, mikor ezt rendbe tették rögtön terhes léettem. Most mmár a kistesót várjuk, hát hozzá semmilyen gyógyszer nem kellett. Biztosan sikerülni fog előbb-utóbb!!
3/3 A kérdező kommentje:
Nektek vérzés/barnázás is volt?Nekem még mindig van barna folyásom,pedig már 3 napja szedem a gyógyszert.Már van egy két éves pici fiam,remélem a kistesó nem sokat várat magára:)de jó lenne már pozit tesztelni végre:)
2012. márc. 11. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!