Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dupastonból szedek 3x1et?

Dupastonból szedek 3x1et?

Figyelt kérdés
, de úgy számolom, h a 11. hétre elfogy. Szerintetek kell még íratnom? Vagy nem gond, ha abbahagyom? Sajnos nem is vagyok valami nagy gyógyszer szedő, mindenhova fel kell magamnak írni és így is elfelejtem egyszer-egyszer. Ebből lehet gondom? Nem gyakran, de hetente egyszer azt veszem észre, hogy napközben kimaradt. Szóval, kettő három helyett.

2012. márc. 27. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az nem baj, ha nem vagy nagy gyógyszerevő:-)

Amúgy a duphastont inkább ne felejtsd el!

És írass ki a dokival mág egy-két dobozzal, illetve tőle is kérdezd meg, hogy meddig szedd.

Nekem a 12. hétig kellett 3 szor 1-et, majd fokozatosan hagytam el. Szerintem kb a 15. héten fejeztem be.

2012. márc. 27. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Körülbelül én is úgy voltam mint az első. Csak én 4x1-et szedtem. 12-13hét tájékán kezdtem el csökkenteni az adagot fokozatosan és a 15-16hétre hagytam abba. Szerintem is írass még ki. Inkább tovább szedd,abból nem lehet baj.

Ja és fontos fokozatosan csökkenteni. Tehát én is pár napig 3x1-et aztán megint pár napig 2x1-et és a végén szintén pár napig napi 1-et szedtem.

2012. márc. 27. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is szedem, 3 dobozzal írt fel a doki, de az el fog fogyni a következő vizsgálatig. Azt mondta, hogy szép fokozatosan hagyjam el, mert a 12.hétig szedni kell. Most még 3x1-et szedek, aztán hétről hétre csökkentem majd.
2012. márc. 27. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!