Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek már jósló fájások lesznek...

Ezek már jósló fájások lesznek és lehet h előbb jön a baba?

Figyelt kérdés
Annyiszor elmondták már,mégsem tudom pontosan.A hasamban gyakran érzek izomláz szerűt,a derekam gyakran fáj.Főként a gerincoszlop végét érzem.Néha erős szúrást érzek alul és a hasam alján.Van h elkap olyan,mint mikor mensizek.33 hetes vagyok.Május 28ra írtak ki.Lehetséges,h már jóslókat érzek vagyis készül a szervezetem?
2012. ápr. 13. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg ,ezek meg nem joslo fajasok!!ezeka tunetek teljesen normalisak!!nekem is sokszor volt menszi szeru erzesem hogy mindjart me fog jonni "de aztan meg is a 40 -ik heten szultem!!lehetoleg pihenj ,dolj le !!hagyd a munkat ,az meg var!!a te egesseged es a babocae fontosabb!!ha ezt erzed ujra ,segit az is ha befekszel egy nagy kad meleg vizbe es csak relaxalsz :)
2012. ápr. 13. 23:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam a josló fájások olyanok, hogy 1-2 órán át tartanak, 3-5 percenként 20-30 mp-es enyhe mensi szerű görcsölés és akkor az egész pocim keményebb és a derekam is fáj. Szóval olyan, mint egy sima fájás, csak sokkal enyhébb és rendszertelen és rövidebb... Szerintem nálad a nagy pocak okozta "gondok" jelentkeznek. :)

További szép babavárást!

31 hkm

2012. ápr. 14. 05:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a 29. héttőljóslóztam...Eleinte 20 percesek 2-4 órán ketesztül...Majd 12...10...8..7...

39+4-re született a lányom,pedig a 31. héten ki is nyíltam 2 ujjnyira (1222 lett a méhszáj)Sőt még anyákdugóm is elment!

Mégis időre született!

De tökéletesen leírta a második válaszoló,hogymi ajósló fájás!:)

2012. ápr. 14. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. :)
2012. ápr. 14. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!