20 hetes kismama vagyok és megőrülök a csokiért; eddig ez nem volt így, de most elég sokat eszem - napi fél1 tábla kb; ugye ezzel "csak" a felesleges súly jön rám és nem ártok vele a babának?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 12:26
11/13 A kérdező kommentje:
Az alakom miatt sosem aggódtam, ezért sem aggaszt, ha megkívánok valamit, csak ne ártsak vele a kicsi babának. Boldog babavárást Lányok :)
2012. ápr. 13. 17:05
12/13 anonim válasza:
Kicsit utána olvastam és tényleg sok esetben a csokiéhséget magnéziumhiány okozza.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, folytatom tovább úgyis a napi 4x2 magnéziumot (magnerot), és majd megemlítem a dokinak is a csoki dolgot.
2012. ápr. 13. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!