Pocaksimogatás: most akkor lehet vagy sem?
Az orvosom azt mondta ne,kb 2 hete. De én eddig is simiztem néha-néha. Tényleg rosszat teszek vele? Nekem ez "kell" néha,olyan bensőséges vagy hogy is mondjam.
Egy egészséges terhességnél sem megengedett? 33 hetesek vagyunk,eddig semmi probléma, c3000 a méhszáj, keményedést se nagyon észlelek (vagy csak én vagyok buta,de mindig csak a babám nyomkodja magát).
Szerintetek? :-)
1. a femina.hu- az egyik legkamubb oldal
2. nem írta a kérdező, hogy veszélyeztetett terhes, nem kell paráztatni szegényt!!!
Simogasd a hasad nyugodtan, annyi, hogy ne 24 órából 24-et, mert tényleg van alapja a hassimogatásnak és szülésbeindításnak, azért a dokid sem hiszem, hogy tombolán nyerte a diplomáját és biztos nem az anyukák "kínzása" a hobbija...
Annyi, hogy mértékkel tedd, de mivel gondolom még dolgozol, meg azért házimunkát látsz el, bevásárolsz stb, nem abból áll a napod, hogy hanyatt fekve simized a pocakodat.
Lehet amikor ott voltál nála végig simogattad, és azért "figyelmezetett".
Nekem 29 hetesen az ügyeleten azt mondták, hogy csak akkor tilos, ha éppen keményedést, méhösszehúzódást érzek. Olyankor megfogni szabad, simogatni nem.
Normális terhességben, ha nincsenek ismétlődő, túl korai összehúzódások, akkor nem tiltott.
Nekem vajúdás alatt szólt a doki,hogy ne simogassam a hasam!!!
Pont fájás közben vizsgált,automatikusan a hasmahoz nyúltam egy kis simizéssel,és szólt,hogy ne csináljam, lassítja a szülés folyamatát!!!
2x szültem, most megyek 3x, de soha eszembe nem jutott senki jelenlétében a hasamat simogatni, főleg nem a doki jelenlétében.
ez annyira intim...
ennyi erővel a p....at is simogathattad volna...
huh, én az első vagyok. akkor rám azért nem szólt a doki, mert így is össz-vissz 3,5 óra alatt megszültem, simogatással együtt :))) mondjuk beszéltem is a babámhoz, lehet, hogy az kompenzálta a simogatást :)))
lehet,amúgy 10 perc alatt kipottyant volna? :D
bocsánat, nem akartam ebből viccet űzni, de az biztos, hogy én: lépcsőztem, cicit birizgáltam, szexeltem, málnalevélteát ittam és mégsem sikerült beindítanom velük a szülést, túlhordtam a babámat. Én szerintem ez a simizős dolog is ilyesmi lehet. Ha be akar indulni az a szülés, akkor befog, akkor is, ha fejen állsz és nem veszel levegőt. ha nem akar beindulni, akkor meg a bábakoktél sem segít. (szerintem)
15-ös ne haragudj, de extra alpárira sikerültél, egy pocaksimogatásról ilyet írni számomra kissé megdöbbentő, hogy ne túlozzak sokkoló.
36 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!