Nektek is van olyan póz, amit annyira utál a baba, hogy rögtön feszül a hasatok tőle?
Figyelt kérdés
18 hetes vagyok, ha enyhén hátradőlve ülök, majdhogynem kemény a hasam, oldalfekvésnél is néha felébreszt, hogy egyik oldalra tömörül és kemény. Ha megfordulok, elmúlik.2012. ápr. 12. 15:26
1/8 anonim válasza:
Van ám, és képzelheted, milyen az 36 hetesen, ha morcos lesz! :))))) Ha a bal oldalamra fekszek, azonnal táncolni és rúgkapálni kezd. :)
2/8 anonim válasza:
Én is 36 hetes vagyok! Bizony, nekünk is, ha morcos lesz valami miatt, akkor aztán jajj nekem!! :)) Nem szereti, ha a jobb oldalamon sokáig fekszem, olyankor annyira tud rugdalni, hogy csillagokat látok! Nem szereti, ha görnyedve ülök, olyankor a bordám és a gyomrom a kiszemelt áldozata! :))
3/8 A kérdező kommentje:
Hú, akkor nekem elég korán kezdi :-) hozzátok képest még olyan picike!
2012. ápr. 12. 15:56
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem a 20. héten volt egy emlékezetes mozzanat, amikor begorombult a manó, akkor még azt hittem, tudok hason aludni, és hasra fordultam. Hát, olyan mocorgás lett rá a válasz, hogy hűha... :)))) Szóval nincs ez korán, követeli a helyet, ami jár neki. :) Csak később sokkal durvább lesz. :)
(Másodiknak üzenem, hogy ma a zoknifelvételt sínylették meg bordáim, akkor igencsak nagy rúgkapálás lett belőle... :D )
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem ez a fotelban hátradőlés olyan, hogy kis csomó lesz tőle rögtön, azonnal váltanom kell pózt, mondjuk annyit még nem érzem őt, hogy rugkapálna emiatt, gondolom kitolja magát, azért érzem kellemtlennek.
2012. ápr. 12. 16:11
6/8 anonim válasza:
Nekem akkor keményedik, amikor a hátamon fekszem és kinyújtom a lábam.... na, ez nem jön be, viszont a lábaimat jó lenne felpolcolni...
26.hetes km:)
7/8 anonim válasza:
Az én babóm azt nem szereti ha jobb oldalamon fekszem.Tegnap is megkaptam a magamét :) 31hkm
8/8 anonim válasza:
Második vagyok! Elsőnek üzenem, hogy a zokni felhuzást én már rég ejtettem a napi tevékenységeimből, mert hatalmas a hasam, hiztam is rendesen (19kg) és hiába próbálom, nem érem el! :)) Sokszor már nevetek magamon! A párom segit! :)) BOLDOG babavárást! Kedves kérdező, addig örülj, amig csak feszít. Ha majd nagyobb babás leszel, mindent ugy fogsz csinálni, ahogy azt ő szeretné. Igen, már a pocakban nekik ugrálunk, mi lesz kint? :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!