Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak most? Részletese...

Mit csináljak most? Részletesen lennt.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

23 hetes terhes vagyok,most jöttem meg a dokitól. Eddig Ladeevit-et szedtem, most mondta a doki hogy azt hadjuk abba és kezdjünk el egy másikat. Közbe az asszisztens meg mondta hogy hogy fog zajlani jövőhéten a terheléses cukorvizsgálat és rá figyeltem. A dokim a kiskönyvembe beírta, hogy mi annak a másiknak a neve, amit szednem kell, de olyan csúnyán van írva, hogy nem tudom elolvasni és receptet meg nem irt róla. :( Arra gondoltam, hogy a patikába vajon tudnak majd segíteni? Dokihoz nincs kedvem visszamenni, mindig olyan sokan vannak nála. Előre is köszönöm a tanácsokat!

2012. ápr. 12. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül vényköteles, de úgy olcsóbb, anélkül is kiadják. Ez viszont nem terhesvitamin, csak vas.
2012. ápr. 12. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!