Mit csináljak most? Részletesen lennt.
Sziasztok!
23 hetes terhes vagyok,most jöttem meg a dokitól. Eddig Ladeevit-et szedtem, most mondta a doki hogy azt hadjuk abba és kezdjünk el egy másikat. Közbe az asszisztens meg mondta hogy hogy fog zajlani jövőhéten a terheléses cukorvizsgálat és rá figyeltem. A dokim a kiskönyvembe beírta, hogy mi annak a másiknak a neve, amit szednem kell, de olyan csúnyán van írva, hogy nem tudom elolvasni és receptet meg nem irt róla. :( Arra gondoltam, hogy a patikába vajon tudnak majd segíteni? Dokihoz nincs kedvem visszamenni, mindig olyan sokan vannak nála. Előre is köszönöm a tanácsokat!

Szia én se tudom sose kiolvasni a gyógyszertárban szokták kiolvasni ők jobban tudják.
39hkm

szia
hát persze menj el az patikába hátha kipuhatolózzátok mi van odaírva
én 10 hetes kismama vagyok második babával, gravidát szedtem, de hánytam tőle ,és most 1 hete szedem a Ladeevit-et amitől kutya bajom sincs.
szóval menj csak el nyugodtan a vitaminok nem vénykötelesek !

arra nem gondoltál, hogy felhívod telefonon fél percre?
biztos emlékszik rád!
amúgy a patikában biztos kiolvassák.
vagy beírod a kivehető betűket a gugliba, és azt, hogy terhesvitamin.

túlreagálod ezt a dolgot,
nem tudjuk mivan a papírra irva, és ha te sem nincs más teendő mint bemenni a patikába és megmutatni, de ha ő se tud rá válaszolni, akkor vissza a dokihoz, vagy a védőnőt is megkérdezheted.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!