Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Gyűjtenétek nekem...

Kismamik! Gyűjtenétek nekem frappáns, de nem sértő reagálásokat anyós beszólásaira?

Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani (habár most már tényleg megérdemelné), de szeretném magam valahogy megvédeni. De úgy hogy közbe vegye is az adást, de én ne legyek sértő. Egyfolytában olyanokkal piszkál hogy még két hónap és nem férek be az ajtón. Meg hogy ő egy kis "megymaggal" ment szűlni hozzám képest. Meg az alap hogy milyen kis "husi" lettem. És így mellékesen mondom hogy "csak" 1 kg 20 dkg-al vagyok több a 6. hónapban mint amivel kezdtem. De ezt meg sem hallja. Jó sosem voltam egy nádszál kisasszony.
2009. jún. 18. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, az eszem megáll a fenti válaszokon! :) Hogy milyen anyósok, stb. vannak..... :D

nekem apukám szólt be még az elején (kb. 16. héten, amikor 1 kg-al kevesebb voltam, mint amennyivel kezdtem a terhességet), hogy lassan akkora seggem lesz, mint egy betonkeverő. Hát jó sz.rul esett. Rögtön mondtam is neki, hogy legyen szíves ne mondjon ilyeneket, mert nekem ez rosszul esik! azt mondta, hogy csak viccelt. Azóta nem mondja. Én is azt mondom, hogy jobb az őszinteség. Mondd meg neki, hogy egyáltalán nem esik jól, hogy ilyeneket mond, ezért ideje lesz befejezni és kész! így is érzékenyebbek vagyunk a hormonok miatt, hátha még be is szólogatnak!

2009. jún. 18. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik fenti válaszoló vagyok. A 24 hetes, a "Keleti Andreás". Igaz, az őszinteség a legjobb. Megmondhatod neki hogy mostmár szálljon le rólad és fejezze be ezeket a beszólásokat, mert nincs igaza. Ha most 20 kilóval lennél nehezebb akkor megértenéd, de így... és tartsa meg az ilyen beszólásait magának.

Amúgy az én anyósom sem piskóta, szerencsére nem jön hozzánk és én is rég voltam nála.Amikor úgy van hogy jönnek, akkor az utolsó pillanatban lemondják mert "ők most punnyadnak". én örülök neki csak tudom hogy a páromnak esik szarul. Sok problémám van vele. De mikor még az elején (8 hetesen) bejelentettük a babát, örült de rögtön elkezdett sztorizni hogy milyen vetélései és még milyen szörnyűséges terhességei voltak még a fiai előtt. Hát amikor már azt ecsetelte hogy 4 hónaposan a köldökzsinór lógott a lába között....a párom szólt rá hogy fejezze már be! Nekem is volt vetélésem sajna, és lehetne annyira tekintettel rám, hogy nem mesél ilyeneket főleg ilyen részletesen. Na meg anyagilag elvárja hogy támogassuk (szórja a pénzt és meglenne a miénk nélkül ha spórolna!) én meg már kiakadok, és soha egy tányér levest nem hozott hogy majd segít egy kicsit nekünk...na mindegy. Több oldalt írhatnék... De ha meglesz a baba, remélem akkor sem fog idejárni és okoskodni, mert nem fogom hagyni! Engem egyszer nem hívott fel hogy hogy vagyok.

Na mindegy. Van ilyen is. Szólj rá keményen hogy álljon le.

És NE IDEGESKEDJ! Mert nem tesz jót!!!

Szép estét!

2009. jún. 18. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Halika!

Én 28hetes vagyok és 11kgval vagyok már nehezebb,de tök tojok rá,majd lemegy!Te se foglalkozz vele,h miket magyarázz ha meg nagyon zavar akkor közöld vele,h neked erre nincs szükséged és mostmár be lehet fejezni,mert nem poénosak a beszólásai!élvezd az állapotod,ezt a csodát mi végbe megy benned és ne vonj meg magadtól semmit ami boldoggá tesz,hisz a baba is naon boldog lesz,ha te az vagy!

kitartás és nyugodtan mond meg anyóspajtinak,h elég!

28hetes kismami

2009. jún. 18. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
azé szomoru hogy a fiacskája nem állitja le..
2009. jún. 18. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is a hasammal piszkált anyós, hogy neki még 5 hónaposan se látszott semmi. Beszóltam neki mosolyogva, hogy valószínű a lapos hashoz passzolt a lapos fenék is. Az én popom szép kerek legalább....

Ne foglalkozz vele, csak írigy az állapotodra, mert ő már öreg szatyor. Én az enyémmel már nem beszélek lassan egy hónapja. Esélyt sem kap, hogy sértegessen. Anyósmentes boldog babavárást mindenkinek :-)

2009. jún. 19. 00:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia/sztok!

Sajnos ilyenek ezek az anyósok. Mesélek még ennél dúrvábbat az enyémmel kapcsolatban. 2 éve hirtelen feljött rám 20kiló hormoprobléma miatt, azóta állandóan ezzel szekál, bezzeg a másik kismenye milyen csinos. Ez évig nem tudta hogy mi a balyom mi okból híztam el, és kb 2 hónapja már annyira betelt a pohár nálam hogy kibuktam és elmondtam neki hogy miért híztam meg és miért járok állandóan dokihoz. Erre Ő nehogy elhiggyem már magamnak hogy csak ezért híztam 20 kilót 8 hónap alatt, ne beszéljem már be magamnak, mindíg annyit eszel hogy azmiatt. Teszem hozzá a párom már örül ha egy egész tányér levest megeszek. Szóval nem elég hogy a hormonproblémám miatt nem sikerül a baba, de még az anyóst is el kell viselnem és már tiszta depis vagyok ha haza kell menni hozzájuk, már előre felheccel hogy most mivel fog sértegetni.

Sajnálom hogy ilyenek velünk az anyósok, én csak magamból kiindulva,mindent megycsinálok neki amikor ott vagyunk és mégis én vagyok a szar, a másik menye meg a kis szent. Na mind1 ebbe nem akarok belefolyni, csak rosszulesik hogy ilyen velem és hogy másnak is van ilyen kedves anyósa aki megkeseríti az életét.

2009. jún. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!