28 hetesen 26 hetesnek megfelellöek voltak a babám méretei,24 hetesen 23, a mensitől számitva 17-18 napon foganhatott,34 naposak voltak a cilklusaim. Aggodom hogy kicsike, ugye nincs visszamaradva?
Szia,
Először is ne aggódj, tudom, hogy a kismamáknak az a legjobb időtöltése, hogy összehasonlítgatja a babák méretét és ezzel hencegnek...persze szégyen szemre én is.De nem szabad ezzel foglalkozni, hiszen egy egészséges szervezet nő benned édesanyám mindig azt mondja amikor mondom neki, hogy 3 héttel nagyobb a koránál, hogy " jaaaaj jesszus, pedig ráérne megnőni kint".Gondolom ő már tudja mekkora kín megszülni egy 59cm-es 4 kg babát mi mind ekkorák voltunk.Tehát nyugi, hogyha 2,5 kg lessz akkor nagyon szép és gyors szülésed lessz.
23 hetes kismami
ezek az ultra hangok szerintem nem olyan pontosak.
amikor úgy trudtam, hogy a 22.hétben vagyunk, a fej mérete alapján 23hetes volt.a has és a combcsonzót szetint 24hetes.a súlya pedig 640gr, ami egy jó 25hetes babáé.na, akkor ez mi?
ne aggódj kövtkező u.h. meg lehet többnek látják :)
boldog babavárást
25hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!