Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem csak és kizárólag...

A férjem csak és kizárólag fiút akar! Már teljesen kikészít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy hülyeségnek fogjátok gondolni, de nekem már teljesen rátelepedett ez a dolog a mindennapjaimra és kikészít. A lényeg: 17 hetes kismama vagyok. A férjemmel nagyon várjuk a babát...csak hogy a férjem mindenkinek azt mondja kisfiunk lesz (pedig még nem tudjuk a nemét), már a teherbeesésem után árulta el, hogy ő mindenféle praktikának utána járt, hogy lehet kisfiú az utód. Hallani sem akar lányról, azt mondta ő csak azt tudja elképzelni, hogy fia van. Érdekes, mert mielőtt terhes lettem, még csak gyereket akartunk (én azt hittem) szó se volt a neméről..Szóval már kitaláltuk a nevét, és egyszerűen ha megkérdem, hogy mi van ha lány elmosolyodik és azt mondja, hogy kizárt, ő fiút csinált. Nem normális, már előre félek a jövő heti UH-n, mert ha minden jól megy, akkor látszani fog mi van a lába közt. Én szeretném ha lány lenne, de a fiúnak is örülnék, tök mindegy, hiszen első baba, de a férjem teljesen ki fog borulni ha lány lesz. Annyira biztos magába, hogy a munkahelyén már azt mondta FIA lesz. Mit csináljak, ha kiderül, hogy lány? Még ha idővel örülni is fog neki, mindig bennem lesz, hogy nem ezt akarta és biztos csalódott és nem is szereti annyira. Direkt mondom neki, hogy készüljön fel, mert lány is lehet és nem akarom, hogy csalódjon. Meg fogja szeretni akkor is, ha lány lesz? Teljesen rástresszeltem már erre az egészre magam...:(
2012. ápr. 11. 12:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kiderült már mi lesz?
2012. ápr. 16. 19:30
 22/25 A kérdező kommentje:
Ha valaki véletlen olvassa: Kisfiam lesz :))) Elmentünk az UH-ra, doki végignézte a méreteket, aztán megkérdezte: Tudják már a nemét? Erre a férjem: Persze kisfiú, de mondja már meg maga is a páromnak mert nem hiszi el :)) Doki: Tényleg egy kisfiú van a pocakban. Erre a férjem rámnézett diadalittasan :) Már a neve is megvan: Benedek lesz, mint a férjem apukája volt..Én találtam ki, tetszik a név is, de a férjem könnyekig hatódott mikor mondtam :)) Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2012. ápr. 24. 16:00
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, gratulálok, legalább megnyugodhattok! :)

Nekem múlt hétfőn derült ki, hogy kislányom lesz :)))))

Boldog babavárást!

2012. ápr. 24. 18:42
 24/25 anonim ***** válasza:
57%
gratulálok! azért remélem egyszer megtapasztalja a férjed,hogy egy kislányt is lehet majd ennyire imádni! sőt..!!
2012. ápr. 24. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:

Hát ez nem semmi!Sok boldogságot:

egy kismama,akinek meg két fiú után végre lánya lesz.

2012. ápr. 24. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!