Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem csak és kizárólag...

A férjem csak és kizárólag fiút akar! Már teljesen kikészít. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, hogy hülyeségnek fogjátok gondolni, de nekem már teljesen rátelepedett ez a dolog a mindennapjaimra és kikészít. A lényeg: 17 hetes kismama vagyok. A férjemmel nagyon várjuk a babát...csak hogy a férjem mindenkinek azt mondja kisfiunk lesz (pedig még nem tudjuk a nemét), már a teherbeesésem után árulta el, hogy ő mindenféle praktikának utána járt, hogy lehet kisfiú az utód. Hallani sem akar lányról, azt mondta ő csak azt tudja elképzelni, hogy fia van. Érdekes, mert mielőtt terhes lettem, még csak gyereket akartunk (én azt hittem) szó se volt a neméről..Szóval már kitaláltuk a nevét, és egyszerűen ha megkérdem, hogy mi van ha lány elmosolyodik és azt mondja, hogy kizárt, ő fiút csinált. Nem normális, már előre félek a jövő heti UH-n, mert ha minden jól megy, akkor látszani fog mi van a lába közt. Én szeretném ha lány lenne, de a fiúnak is örülnék, tök mindegy, hiszen első baba, de a férjem teljesen ki fog borulni ha lány lesz. Annyira biztos magába, hogy a munkahelyén már azt mondta FIA lesz. Mit csináljak, ha kiderül, hogy lány? Még ha idővel örülni is fog neki, mindig bennem lesz, hogy nem ezt akarta és biztos csalódott és nem is szereti annyira. Direkt mondom neki, hogy készüljön fel, mert lány is lehet és nem akarom, hogy csalódjon. Meg fogja szeretni akkor is, ha lány lesz? Teljesen rástresszeltem már erre az egészre magam...:(
2012. ápr. 11. 12:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem hanyagoljátok a témát, a férjem is "csak" fiút szeretett volna, a szülésig reménykedett, hátha tévednek a dokik.. És amikor megfogta elsírta magát, utána mondta, mindegy milyen nemű, és szerelmes a lányába. :) Azóta van egy fiúnk is, és egyformán szereti szerintem őket.
2012. ápr. 11. 12:51
 2/25 anonim ***** válasza:
67%
Az én párom is tuti biztos volt az első gyerkőcnél,hogy fiú lesz.21 héten tudtuk meg,hogy nunis,nagyon örült neki.Azóta meg óriási köztük a szerelem.(Bár 1éves koráig nem nagy tudott vele mit kezdeni.)Júniusban lesz 4 éves,csüngnek egymáson.Szerintem nálatok sem lesz gond.imádni fogja a kicsit
2012. ápr. 11. 12:52
 3/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát megértelek, és késöbb is nehéz lesz azért.

Nekem is a férjem fiut akart, habár nem ennyire, de azért sokszor mondogatta. majd ott volt az UH-n ahol a doki közölte hogy tuti kislány, erre férjem megkérdezte, hogy kicserélhetjük-e, és a doki azt mondta jó pénzért minden megy.

Szóval mire haza értünk párom tiszta lelkes volt, hogy kislány lesz, örült neki nagyon, már egy kicsit sem akart kisfiut.

èn mindig is kislányt akartam.

DE ekkor ott álltam hogy fura érzések törtek rám. úgy éreztem nem tudtam a férjemnek megflelni, és kicsit fura érzés volt hogy nem fiu lesz. Ez pár napig eltartott mire azonosultam a lánnyal.

Persze párom nem akart rózsaszínt, most meg (másfél a lányom) a férjem aki állandóan rózsaszint választ mindenböl.

Másodiknál már kijelentette ha az elsö lány ennyire jól sikerült akkor csak lányt akar, ami bejött mert a második is lány lesz.

2012. ápr. 11. 12:53
 4/25 anonim ***** válasza:
68%
Az orvosok szerint ilyenkor jobb előre megtudni a nemét, hogy apuka feldolgozhassa az élményt.... Sokszor emlékeztesd arra az egyszerű tényre, hogy ez őtőle függ, és ha kislányt csinált, az is klassz. AMÚGY LE MERNÉM FOGADNI HOGY FIATOK LESZ!!! :-)
2012. ápr. 11. 12:54
 5/25 anonim ***** válasza:
20%
válj el
2012. ápr. 11. 12:54
 6/25 Babi0906 ***** válasza:
86%

Szia.

Mi is most várjuk az első babánkat.én is és ő is fiút szerettünk volna én mást el sem tudtam volna képzelni,de ahogy rajta láttam ő sem.Aztán csak telt az idő és csak nem akarta megmutatni magát.Akkor már elkezdték mondani a rokonok,hogy biztos lány mert olyan a hasam és szégyenlős meg stb.A végén már a lány gondolatától is elolvadt.Utána már minden mindegy volt csak tudjuk már meg végre :) én végig mondtam,hogy fiú és végül a 26 héten megbizonyosodtunk róla,hogy az. Akkor apa már attól boldog volt,hogy végre tudjuk és egészséges :) hidd el teljesen mindegy lesz.Ha fiú akkor a férfi büszkesége jön elő, ha lány akkor meg majd elolvad :)

2012. ápr. 11. 12:56
 7/25 anonim ***** válasza:
85%

Nálunk az első két gyermek fiú,most 22.hétben vagyok a harmadikkal,aki kislány lesz.Tudom,hogy nagyon rossz érzés,ha valaki másról se beszél,csak hogy szerinte milyen nemű lesz,és mit vár.Nekem a két fiú után mindenki nyomta az -ennek kislánynak kell lennie dumát.Persze én imádtam,akkor is míg nem tudtuk a nemét,hisz bennem él, az én kis magzatom.Szerencsére lány,most már biztos,úgyhogy mindenki elégedett.

Egyszerűen mondd el a férjednek,hogy számodra kellemetlen,hogy a ti kis gyermeketeket nem tudja csak fiúként elképzelni,pláne első babaként.Amúgy imádni fogja,bármilyen nemű lesz is,nagy szerelem szokott lenni apa és lánya között.

Kívánom,hogy egészséges,szép babátok szülessen,és írd meg,hogy mit mutatott az UH.

2012. ápr. 11. 12:57
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Van egy olyan kezelés, melynek során szétválasztják az x ill. y kromoszómát hordozó spermiumokat. Itthon nem lehet elvégezni, de Csehországban igen. Remélem nem keverem Szlovákiával. Na, szóval nyúljon bele a párod mélyen a zsebébe, és lesz fia.
2012. ápr. 11. 12:58
 9/25 A kérdező kommentje:
Nálunk ez már odáig fajult, hogy vett egy kicsi baseball sapkát meg egy kék cumisüveget a 17 hetes magzatunknak..Egyszerűen, ha kérdem mért akar ennyire fiút azt mondja, mert neki szuper klassz kapcsolata volt az apukájával és ő is ugyanezt akarja, megtanítani sok mindenre stb. Ez szép, de mondom neki, hogy a kislánnyal is ki tud ugyanolyan kapcsolatot alakítani, de azt mondja én ezt nem értem. Tényleg nem értem, oké, mindenkinek van vágya, hazudik aki azt mondja hogy egyiket se szeretné egy icipicit jobban, de azért ez már túl megy a normális határokon... És ha lány lesz mindig azt fogom nézni, hogy vajon szereti-e..Ráadásul azt mondta 2-nál mindegy lesz, de ennek most fiúnak KELL lennie..Utolsó: amúgy aranyos, kedves, értelmes férfi, nem tudom miért jött ez ki most ennyire, lehet van ahoz köze, hogy az apukája még csak 1,5éve hunyt el...
2012. ápr. 11. 12:58
 10/25 A kérdező kommentje:
mármint aki válást írt annak írtam :)
2012. ápr. 11. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!