A férjem csak és kizárólag fiút akar! Már teljesen kikészít. Mit csináljak?
Hát megértelek, és késöbb is nehéz lesz azért.
Nekem is a férjem fiut akart, habár nem ennyire, de azért sokszor mondogatta. majd ott volt az UH-n ahol a doki közölte hogy tuti kislány, erre férjem megkérdezte, hogy kicserélhetjük-e, és a doki azt mondta jó pénzért minden megy.
Szóval mire haza értünk párom tiszta lelkes volt, hogy kislány lesz, örült neki nagyon, már egy kicsit sem akart kisfiut.
èn mindig is kislányt akartam.
DE ekkor ott álltam hogy fura érzések törtek rám. úgy éreztem nem tudtam a férjemnek megflelni, és kicsit fura érzés volt hogy nem fiu lesz. Ez pár napig eltartott mire azonosultam a lánnyal.
Persze párom nem akart rózsaszínt, most meg (másfél a lányom) a férjem aki állandóan rózsaszint választ mindenböl.
Másodiknál már kijelentette ha az elsö lány ennyire jól sikerült akkor csak lányt akar, ami bejött mert a második is lány lesz.
Szia.
Mi is most várjuk az első babánkat.én is és ő is fiút szerettünk volna én mást el sem tudtam volna képzelni,de ahogy rajta láttam ő sem.Aztán csak telt az idő és csak nem akarta megmutatni magát.Akkor már elkezdték mondani a rokonok,hogy biztos lány mert olyan a hasam és szégyenlős meg stb.A végén már a lány gondolatától is elolvadt.Utána már minden mindegy volt csak tudjuk már meg végre :) én végig mondtam,hogy fiú és végül a 26 héten megbizonyosodtunk róla,hogy az. Akkor apa már attól boldog volt,hogy végre tudjuk és egészséges :) hidd el teljesen mindegy lesz.Ha fiú akkor a férfi büszkesége jön elő, ha lány akkor meg majd elolvad :)
Nálunk az első két gyermek fiú,most 22.hétben vagyok a harmadikkal,aki kislány lesz.Tudom,hogy nagyon rossz érzés,ha valaki másról se beszél,csak hogy szerinte milyen nemű lesz,és mit vár.Nekem a két fiú után mindenki nyomta az -ennek kislánynak kell lennie dumát.Persze én imádtam,akkor is míg nem tudtuk a nemét,hisz bennem él, az én kis magzatom.Szerencsére lány,most már biztos,úgyhogy mindenki elégedett.
Egyszerűen mondd el a férjednek,hogy számodra kellemetlen,hogy a ti kis gyermeketeket nem tudja csak fiúként elképzelni,pláne első babaként.Amúgy imádni fogja,bármilyen nemű lesz is,nagy szerelem szokott lenni apa és lánya között.
Kívánom,hogy egészséges,szép babátok szülessen,és írd meg,hogy mit mutatott az UH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!